جمعه, بهمن ۰۶, ۱۳۹۱
نامه حزب توسعه كرمانشاه به آقاي عسگراولادي
به گزارش کرمانشاه پست در پی سخنان اخیر حبیب الله عسگراولادی دبيركل جبهه پيروان خط امام و رهبري حزب توسعه کرمانشاه با ارسال نامه ای مواضع رسمی خود را اعلام کرد . متن کامل نامه بشرح زیر است :
بسمه تعالي
برادر ارجمند جناب آقاي حاج حبيب اله عسگر اولادي
با سلام و تحيات و آرزوي طول عمر توأم با سلامتي و عافيت براي حضرتعالي
سرنوشت انسان ها در دنياي باقي و در پيشگاه عدل الهي را نحوه تصميم گيري آنان در بزنگاههاي اين دنيا و بر سر دو راهي ها مشخص مي نمايد و آن هنگامي است که آدمي يا به توصيه عقل معادانديش خود ادامه مسير زندگي خويش را انتخاب نمايد که لازمه آن گذشتن از مطامع دنيوي و مصالح شخصي است. آن طور که در طول تاريخ سيره بسياري از ائمه معصومين عليهم السلام و در رأس آنان حضرت اباعبداله الحسين(ع) برهمين نمط بوده است.
اما همين تاريخ گواهي مي دهد انسان هايي نيز بوده اند که عقل معاش انديش آنان را به ورطه مصلحت گرايي و منفعت طلبي دنيوي سوق داده و گرچه دنيا و مافيها را برآنان بخشيده است اما آخرت را از آنان نيز بازستانده است.
اطمينان داريم جنابعالي که فردي با سوابق درخشان انقلابي و مسبوق به داشتن تدين و ايمان به غيب بوده و هستيد از دسته اول و از خيل ابرار . احرار و بزرگاني هستند که به خاطر نظام و انقلاب اين روزها سيل حملات غالباً توأم با اهانت و درشتي نسبت به ساحت خود را تحمل مي نماييد و همچنان برگفته هاي برآمده ازوجدان و احساس تکليف خود اصرار مي ورزيد.
مواضع و سخنان اخير جنابعالي از آن جهت قابل تأمل بوده و مورد استقبال بسياري از دلسوزان نظام و انقلاب از هر دو جريان سياسي کشور قرار گرفته که جامعه ي ما مدتهاست تشنه نوشيدن جرعه اي از کوثر اين موضع گيري هاي پدرانه و حکيمانه بوده که بزرگي از خيل بزرگان و سابقون انقلاب پاپيش بنهد و در راستاي عمل به فرمايشات مقام معظم رهبري مبني بر جذب حداکثري و دفع حداقلي با موضع گيري هاي خود فصل جديدي را فراراه علاقمندان نظام، انقلاب، قانون اساسي و رهبري براي حفظ يک پارچگي و بازيابي اخوت ها و دوستي هاي گذشته قرار دهد که بي شک حفظ انسجام بين نيروهاي معتقد به نظام و شعائر آن در اين برهه که با تهديدات دشمنان قسم خورده نظام مواجه هستيم يک ضرورت قطعي و نياز حياتي براي کالبد انقلاب محسوب مي گردد و طبيعي است آن دسته از افراد و جرياناتي که به خاطر حفظ قدرت و منافع دنيوي و جناحي خويش مي خواهند قطار بزرگ انقلاب را به کوپه اي تنها از ياران و دوستان محدود و معدود خود تبديل نمايند. موضع گيري ها و سخنان حکيمانه جنابعالي را برنتافته و شما را آماج حملات غيرمنصفانه قرار داده و مي دهند.
حزب توسعه کرمانشاه ضمن تشکر از موضع گيري هاي اخير حضرتعالي که ناشي از احساس دلسوزي و عمل به تکليف شما در راستاي تقويت نظام در اين برهه حساس مي باشد رجاء واثق دارد ساير بزرگان و دلسوزان انقلاب که به قضايا با ديدي عقلاني و معتدل مي نگرند به تأسي از جنابعالي مسير ايجاد آشتي بين تمام نيروهاي حامي نظام اعم از اصولگرا و اصلاح طلب را هموارتر سازند.
انشاءالله
چهارشنبه, بهمن ۰۴, ۱۳۹۱
امروز شاهد پسلرزههای ناکارآمدی دیپلماسی هستیم
مهدی زارعی - متاسفانه برخی از تصمیمات احساسی و لحظهای که در آن هیچ گونه اجماعی به چشم نمیخورد، بسیاری از زیربناهای اساسی کشور، همانند اقتصاد و سیاست کشور را متزلزل کرده است و امروز شاهد پسلرزههای این ناکارآمدی دیپلماسی هستیم.
فعال مطبوعاتی و سیاسی استان کرمانشاه گفت: این روزها را باید حساسترین زمان و برهه از انقلاب اسلامی دانست، زیرا چشمان بسیاری از کشورهای دوست و دشمن به سوی انتخابات یازدهم ریاست جمهوری دوخته شده است.
مهدی زارعی در گفتگو با خبرنگار ایلنا در کرمانشاه، افزود: حضور حداکثری و پرشور مردم می تواند بسیاری از نقشههای دشمنان را برملا کند، پس بهتر است که مسئولان و متولیان انتخابات، تمهیدات لازم را برای این روز مهیا و فراهم کنند.
وی با اشاره به اینکه حضور گروه ها و جناج های مختلف از گروه طیف می تواند، زمینه حضور حداکثری مردم را در انتخابات یازدهم تضمین کند، افزود: بی شک هم گروه اصلاحطلب و هم اصولگرا طرفدارانی برای خود دارند و حضور سالم و رقابت منطقی این دو طیف بزرگ کشور می تواند مشوق حضور مردم به خصوص نسل جوان در پای صندوق های رای گیری باشد.
این فعال سیاسی تاکید کرد: مردم باید در انتخابات یازدهم به دنبال گزینه ای باشند که بتواند از کمترین فرصت به بهترین نحوه بهره ببرد و اجازه ندهد که سیاست و اقتصاد کشور دستخوش تصمیمگیریهای غیرکارشناسانه شود.
سرپرست خبرگزاری آریا در کرمانشاه، تاکید کرد: در انتخابات یازدهم ریاست جمهوری مردم بهتر از گذشته انتخاب خواهند کرد، و بی شک گزینهای را مناسبت برای کشور و نظام می دانند که بتواند بهترین سیاستها و دیپلماسی را در قبال جهان کنونی و کشورهای معاند لحاظ کند.
زارعی در ادامه با اشاره به اوضاع سیاسی و اقتصادی کشور، گفت: متاسفانه برخی از تصمیمات احساسی و لحظهای که در آن هیچ گونه اجماعی به چشم نمیخورد، بسیاری از زیربناهای اساسی کشور، همانند اقتصاد و سیاست کشور را متزلزل کرده است و امروز شاهد پسلرزههای این ناکارآمدی دیپلماسی هستیم.
این روزنامه نگار با اشاره به اینکه صدمات و آسیب های این مهم به سراسر کشور رسوخ پیدا می کند، افزود: متاسفانه کرمانشاه در هر زمان، بیشترین لطمات را از آسیبهای ملی دیده است، و در اواخر سال گذشته در سال جاری از نظر اقتصادی فشارهای بسیاری بر بنیان اقتصادی این استان وارد شد.
سردبیر روزنامه امید کرمانشاه گفت: مشکلات مالی، مواد اولیه و دهها مورد دیگر که همگی را باید معلول تحریمهای همه جانبه دشمنان دانست، دست به دست هم دادند و بسیاری از صنایع و زیرساختهای صنعتی این استان تعطیل و یا به صورت نیمهتعطیل درآمد.
زارعی با اشاره به اینکه مسئولان ارشد استان با همفکری مدیران ارشد کشوری، تلاشهای بسیاری برای برون رفت کرمانشاه از این وضعیت داشته اند، افزود: متاسفانه سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه در ماههای گذشته به دلیل نداشتن رئیس نتوانست به وظیفه اصلی خود بپردازد و چند ماهی صنایع و مراکز تولیدی استان، دچار وقفه هایی شدند.
این فعال مطبوعاتی با اشاره به اینکه باید پیشتر از اینها، ریاست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه تعیین و منصوب می شد، گفت: در حال حاضر جهانگیر شاهمرادی سکان این سازمان گسترده را به دست گرفته است و امیدواریم وی همانند دوران حضور و تصدی در شرکت شهرکهای صنعتی استان کرمانشاه که منشا بسیاری از تحولات اساسی در حوزه تولید استان شده بود، بتواند در این پست نیز همچنان موفق عمل کند.
این فرمانده و جانباز دوران دفاع مقدس ارتباط مسئولان و مدیران با رسانه ها را از امتیازات مثبت هر مدیری دانست و افزود: در کشورهای توسعه یافته و مترقی مدیری موفق شناخته می شود که بیشترین تعامل را با رسانهها داشته باشد، زیرا تعامل پایدار با رسانهها، پویایی و شکوفایی آن سازمان و نهاد را به دنبال خواهد داشت.
سرپرست خبرگزاری آریا در استان کرمانشاه، گفت: سالهاست که استان کرمانشاه به عنوان قطب کشاورزی کشور معرفی می شود و بارها مسئولان برای قطبیت کرمانشاه در این حوزه قول هایی داده اند که متاسفانه تاکنون این وعده عینیت نیافته است.
زارعی زیرساختهای لازم برای تبدیل کرمانشاه به قطب کشاورزی در کشور را کافی و استاندارد دانست و افزود: تمام زیرساختها و عناصر قطبیت کرمانشاه در حوزه کشاورزی در این استان مهیاست و امیدواریم که هرچه سریعتر این رویا به حقیقت بپیوندد.
سردبیر روزنامه امید کرمانشاه، نزدیکی به کشور عراق، بازارچه های مرزی به ویژه مرز پرویزخان را یکی از از امتیازات مثبت استان برای توسعه همه جانبه اقتصادی عنوان کرد و گفت: امیدواریم که روزی فرا برسد که بیش از نیمی از صادرات استان کرمانشاه به عراق و دیگر کشورها، متعلق به تولیدات همین استان باشد و از نقش واسطهگری و ترانزیت دیگر استانهای کشور خارج شویم.
سهشنبه, بهمن ۰۳, ۱۳۹۱
نطق تکان دهنده فتح الله حسینی / میزان دقیق اجرای مصوبات استان را اعلام کنید !
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه ۴۰ درصد از مردم قصر شیرین بیکار هستند افزود: رئیس جمهور با اعزام هیأتی به کرمانشاه میزان دقیق اجرای مصوبات سه سفر استانی را اعلام کنند.
به گزارش کرمانشاه پست به نقل از خبرگزاری خانه ملت، فتح الله حسینی در نشست علنی امروز (سه شنبه ۳ بهمن ماه) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود در بیان مشکلات حوزه انتخابیه مربوط به وی گفت: شهرهای سر پل ذهاب، گیلانغرب و قصر شیرین سال های طولانی جنگ تحمیلی در اشغال دشمن بود یا به طور مستقیم درگیر جنگی تمام عیار شد که در نهایت منجر به ویرانی و تخریب منطقه گردید که هنوز هم آثار این تخریب ها در آن منطقه مشهود است.
نماینده مردم قصرشیرین در مجلس شورای اسلامی افزود: قشر عظیمی از مردم این شهرها در طول سال های جنگ تحمیلی یا به شهادت رسیده یا اسیر شده یا جانباز گشته اند و بسیاری هم به عنوان قشر جنگ زده آواره شدند.
وی با بیان اینکه اصلی ترین شعار دولتهای بعد از جنگ برقراری عدالت اجتماعی بود تصریح کرد: انتظار می رود با توجه به مؤلفه های یاد شده بعد از پایان جنگ مهمترین اولویت های کاری این دولت ها بررسی عمیق شرایط مناطق جنگ زده و برآورد خسارت های ناشی از ویرانی های جنگ باشد.
حسینی ادامه داد: با وجود برخورداری مناطق قصر شیرین از پتانسیل ها و ظرفیت های غنی و ارزشمند بالغ بر ۴۰ درصد مردم شریف این منطقه بیکار هستند.
این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به برخورداری کشور از منابع غنی نفت و گاز تأکید کرد: با وجود این منابع شهرهای قصر شیرین، سرپل ذهاب وگیلانغرب که وارث دردناک ترین آثار جنگ هستند تنها ۲۰ درصد مردم این منطقه از نعمت گاز برخوردار هستند و تمام روستاهای این شهرها از داشتن گاز محرومند در حالی که لوله انتقال گاز ایران به عراق از میان روستاهای قصر شیرین عبور کرده است.
وی در تشریح مشکلات حوزه انتخابیه خود گفت: بیمارستان شهرهای قصرشیرین، گیلانغرب و سرپل ذهاب با وجود داشتن ۳ هزار و ۴۰۰ جانباز شیمیایی، اعصاب و روان، فاقد تجهیزات و متخصص درمانی هستند و ساکنین این شهرها برای امور درمانی تخصصی خود به شهرهای دیگر می روند.
حسینی با بیان اینکه جاده های مواصلاتی این شهر مورد بی توجهی قرار گرفته است توضیح داد: نفت شهر با وجود ۲۴ سال پس از جنگ و اشغال از سوی عراق هنوز بازسازی نشده در حالی که بسیاری از مردم این منطقه آرزوی برگشت به وطن خود را دارند.
وی یادآور شد: یکی از مشکلات شدید منطقه ورود افراد سودجو و فرصت طلب است که با سوء استفاده از یک مصوبه مجلس به دنبال تصرف زمین های کشاورزی افراد مستضعف منطقه هستند که از نمایندگان مجلس می خواهم نسبت به اصلاح آن اقدام عاجلی را در نظر بگیرند.
نماینده مردم قصرشیرین در مجلس تصریح کرد: ورود ریزگردها از عراق به یک مشکل اساسی تبدیل شده است که باید به طور جدی پیگیری شود چرا که مشکلاتی را برای مردم و مجروحان شیمیایی ایجاد کرده است.
وی با بیان اینکه شهرک های صنعتی حوزه انتخابیه غیر فعال هستند تأکید کرد: از وزارت صنعت، معدن و تجارت انتظار دارم تا هیأتی کارشناسی برای فعال نمودن این شهرک ها اعزام کنند.
حسینی با بیان اینکه روند اجرای احداث بزرگراه کربلا بسیار کند است تصریح کرد: از رئیس جمهور تقاضا دارم تا با اعزام هیأتی به استان کرمانشاه با بررسی صدها مصوبه سه سفر استانی وی به کرمانشاه میزان دقیق اجرای مصوبات دولت را اعلام کند و قانون مربوط به ایثارگران دفاع مقدس را به اجرا گذارد.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با یادآوری سفر مقام معظم رهبری به استان کرمانشاه گفت: این سفر دستاوردهای معنوی و مصوبات کارشناسی عمیق و دقیقی داشت که باید به خوبی اجرا شود چرا که در این صورت بخش عمده ای از مشکلات مردم کرمانشاه مرتفع می شود و من از طرف خود و مردم کرمانشاه از حضور رهبر معظم انقلاب تشکر کرده و در انتظار دیدار مجدد معظم له هستیم.
سهشنبه, بهمن ۰۳, ۱۳۹۱
صعود قیمت خودرو / آخرین قیمت ها
نمایندگیهای فروش از قطع عرضه خودرو از سوی خودروسازان بزرگ خبر میدهند. تقارن این وضعیت با اعلام شیوه جدید قیمتگذاری خودرو موجب رشد بیضابطه قیمتها و ارائه نرخهای متفاوت و غیر معمول از سوی فروشندگان شده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در حال حاضر در برخی نمایندگیهای فروش محصولات گروه خودروسازی سایپا، خودروی سایپا 111 به قیمت بیش از 15 میلیون تومان عرضه میشود. این در حالی است که قیمت رسمی این خودرو 11 میلیون و 780 هزار تومان تعیین شده است.
سایپا SL 131 نیز به قیمت حدود 14 میلیون تومان و SX 131 نیز به قیمت حدود 15 میلیون تومان به فروش میرسد. البته قیمت رسمی SL 131 معادل 11 میلیون و 540 هزار تومان و SX 131 نیز 11 میلیون و 940 هزار تومان تعیین شده است.
قیمت تیبا نیز به حدود 19 میلیون تومان رسیده است. البته قیمت رسمی این خودرو 15 میلیون و 430 هزار تومان تعیین شده است.
تندر 90 مدل E2 پارس خودرو نیز به قیمت حدود 31 میلیون تومان عرضه میشود. البته قیمت رسمی این خودرو 21 میلیون و 50 هزار تومان تعیین شده است.
مگان 2000 با دنده اتوماتیک نیز به قیمت حدود 71 میلیون تومان به فروش میرسد. این در حالی است که قیمت رسمی این خودرو 44 میلیون و 660 هزار تومان است. ماکسیما نیز به قیمت حدود 100 میلیون تومان عرضه میشود. البته قیمت رسمی این خودرو 85 میلیون تومان تعیین شده است.
در گروه محصولات ایران خودرو نیز خودروی پژو 206 در نمایندگیهای فروش موجود نیست. پژو 206 صندوقدار نیز در مدل V9 آن به قیمت حدود 47 میلیون تومان و مدل V8 نیز حدود 36 میلیون و 500 هزار تومان به فروش میرسد. البته قیمت رسمی مدل V9 حدود 26 میلیون و 370 هزار تومان و مدل V8 نیز 22 میلیون و 690 هزار تومان است.
قیمت تندر 90 ایران خودرو نیز افزایش یافته و در مدل E2 این خودرو به حدود 30 میلیون و 500 هزار تومان رسیده است. این در حالی است که قیمت رسمی تندر 90 E2 ایران خودرو 21 میلیون تومان تعیین شده است.
پژو 405 نیز به قیمت حدود 21 میلیون تومان عرضه میشود. البته قیمت مصوب این خودرو 15 میلیون و 580 هزار تومان است. قیمت پژو پارس سال نیز به حدود 30 میلیون تومان رسیده است. قیمت رسمی این خودرو حدود 23 میلیون تومان تعیین شده است.
قیمتهای یاد شده مربوط به مدل پایه و تکسوز این خودروهاست. با توجه به قطع عرضه از سوی خودروسازان و برخی ضعفهای نظارتی، این قیمتها در نمایندگیهای فروش مختلف مقداری متفاوت است.
سهشنبه, بهمن ۰۳, ۱۳۹۱
کاندیدا نشدن خمینی جوان؛ در صدر اخبار رسانه ها
جدیدترین اظهارات یادگار امام حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی که پس از مدت ها سکوت ایراد شد، یکی از عناوین اصلی خبرهای روزنامهها و سایتهای خبری در 24 ساعت گذشته بود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران، در حالی که 5 ماه تا انتخابات آتی ریاست جمهوری زمان باقی است و اسامی متعددی برای نامزدی در آن بر سر زبانهاست؛ خمینی جوان با اعلام رسمی منتفی بودن کاندیداتوریاش، تکلیف را تمام کرد و همین خبر سخنان وی در دیدار با اعضای تحریریه سایت بازتاب امروز را تبدیل به تیتر و عکس صفحه اول چندین روزنامه کرد.
روزنامه اعتماد با تیتر یک «سید حسن خمینی: کاندیدا نمیشوم» در پیشانی خود، گزارشی را در این خصوص چاپ کرده و می نویسد: «سیدحسن خمینی که تنها چند ماهی است 40 ساله شده روحانی محترمی است که محبوب همه است، از آیات عظام تا ورزشکاران و از اصلاحطلبان تا اصولگرایان. در 40 سالگی به اوج پختگی رسیده است. اینچنین است که به دیدارش میروند و اگر پا به جایی بگذارد به احترامش از جا بلند میشوند و احترامش را دارند. نام سیدحسن خمینی در این ایام با انتخابات ریاستجمهوری گره خورده است. آمدن یا نیامدن نوه بنیانگذار انقلاب برای انتخابات ریاستجمهوری بارها محل گمانهزنی رسانهها و سیاسیون قرار گرفت. او البته شایعه آمدنش را تکذیب کرد اما گویا یک بار گفتن کفایت نمیکرد تا اینکه یادگار مرحوم سیداحمد خمینی روز گذشته باز هم در دیداری و در پاسخ به سوالی درباره کاندیداتوریاش در انتخابات ریاستجمهوری یازدهم گفت: «این شایعات همیشه مطرح بوده و ما هم نمیتوانیم مداوما تکذیبیه صادر کنیم، اما چون اخیراً مطرح شده میگویم که نامزدی من درانتخابات آتی ریاستجمهوری کاملا منتفی است».
این روزنامه، جمله دیگر یادگار امام که گفته بود: «بهترین دفاع از امام، کارآمد کردن نظام است» را نیز به عنوان سوتیتر گزارش برجسته کرده است و در ذیل صفحه اول هم یادداشتی را از نجفقلی حبیبی که وی در آن خبر میدهد از امروز تا روز 22 بهمن بخشهایی از سخنان امام خمینی را بازگو خواهد کرد. حبیبی دلیل این کار را چنین عنوان میکند که «از طریق دشمنان بهگونهای و از طریق دوستان انقلاب اسلامی بهگونهای دیگر تهمتها و تحلیلهای نادرست در باب امام خمینی و سخنان و مسیر حرکت او مطرح میشود» و چنین نتیجه میگیرد که «شاید یکی از راههای حفظ آرمان والای امام خمینی و دیدگاههایش این باشد که عین سخنان او که بیانکننده دیدگاه اوست، مطرح شود». نویسنده در ادامه این یادداشت ضمن نقل یکی از رباعیات امام مصاحبه ایشان با روزنامه لوموند فرانسه را نقل کرده است که در چهارم اردیبهشت 1357 در نجف انجام شده است.
روزنامه آرمان روابط عمومی هم عکس یک خود را به سید حسن خمینی اختصاص داده و همراه با تیتر «کاندیداتوریام منتفی است» و سوتیتر مشابه اعتماد، چاپ کرده است.
روزنامه بهار هم عکس بزرگی از یادگار امام که در حال سخنرانی است و پس زمینهای از تصویر امام خمینی(س) در آن وجود دارد، خبر «جماران» از این دیدار را بدون تحلیل خاصی منتشر کرده است.
علاوه بر این روزنامهها، روزنامه اطلاعات در ستون سمت چپ صفحه یک خود با تیتر «موثرترین راه دفاع از امام، کارآمد کردن نظام است»، خبر این دیدار را پوشش داده و ذیل آن نیز سه سوتیتر از فرازهای مهم سخنان سید حسن خمینی درج شده است. این روزنامه به دلیل انتشار متن کامل خبر پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران، بخش عمدهای از صفحه دوم خود را نیز به ادامه خبر و عکسی از دیدار اختصاص داده است.
روزنامه های قانون، آفتاب یزد و ابتکار هم با چاپ عکسی در صفحه یک و روزنامه شرق طی خبری در صفحه دو، خبر سخنان یادگار امام را منعکس کردهاند.
خبر این دیدار در اکثر خبرگزاریها (ایسنا، مهر، ایلنا، فارس و...)سایتهای خبری مانند خبرآنلاین، تابناک، مشرق، قانون، رجانیوز، الف، انعکاس، سفیر، آخرین نیوز و... نیز انعکاس یافته که عمده تیترهای اختصاص یافته به آن نیز مربوط به عدم نامزدی وی در انتخابات است، چرا که در ادوار اخیر هر بار که موسم انتخایات ریاست جمهوری فرا میرسد شایعه حضور خمینی جوان مطرح میشود که به قول سایت خبرآنلاین، با خبر دیروز وی آب پاکی را روی دست همه ریخت؛ اما می توان از هم اکنون انتظار داشت که انتخاباتی دیگر فرابرسد و باز هم نام یادگار امام که امروز در آغاز دهه پنجم عمر خود، مشغول تحصیل و تدریس حوزوی است و عمده وقت خود را در قم میگذراند، بر سر زبانها بیفتد.
دوشنبه, بهمن ۰۲, ۱۳۹۱
پرداخت عیدی کارمندان دولت در بهمن / مبلغ 402 هزار و 500 تومان
معاون بودجه معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور از پرداخت عیدی کارمندان دولت در بهمن ماه خبر داد.
به گزارش کرمانشاه پست به نقل از واحد مرکزی خبر، رحیم ممبینی گفت: پرداخت عیدی پایان سال کارمندان دولت اعم از شاغلان و بازنشستگان مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری 402 هزار و 500 تومان تعیین شده است.
ممبینی افزود :آن دسته از کارمندان دولت هم که مشمول این قانون نیستند مانند اعضای هیئت علمی و قضات به موجب ضوابط اجرایی بودجه سال 91 همانند کارمندان مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری همین مبلغ را خواهند گرفت.
ممبینی افزود:عیدی کارگران که تابع قانون کار هستند ، متفاوت است.
معاون بودجه معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور همچنین از تدوین لایحه بودجه سال 92 و طی مراحل نهایی آن خبر داد و گفت: این لایحه به زودی تقدیم هیئت وزیران می شود.
دوشنبه, بهمن ۰۲, ۱۳۹۱
بودجه ملی سال 1392 افغانستان تصویب شد/ ایران احتمالا سال آینده!!!
روزنامه افغانستان - سر انجام ولسی جرگه افغانستان طرح بودجه ملی سال 1392 را به اکثریت آرا تصویب کرد.
پس از هفته ها جر و بحث، اعضای ولسی جرگه بالاخره در یک اجلاس فوق العاده طرح بودجه ملی سال 1392 هـ ش را به اکثریت آرا تصویب کردند.
رییس کمسیون مالی و بودجه ولسی جرگه در اجلاس فوق العاده روز یکشنبه این جرگه پرداخت پول از سوی حکومت برای کمیشن های بانکی و تخصیص برخی از پروژه ها در ولایات هرات، غزنی، فراه و زابل را از مواردی خواند که به گفته او در کمیته روسا روی آن توافق صورت گرفته است. به دنبال ارایه این گزارش کمسیون مالی و بودجه و وضاحت وزیر مالیه در ارتباط به طرح بودجه ملی سال آینده شمسی، ولسی جرگه تصمیم گرفت که طرح این بودجه را تایید کند.
عبدالرووف ابراهیمی رییس ولسی جرگه بحث ها در این مورد را چنین جمع بندی کرد:
« بودجه ملی سال 1392 که در جلسه مشترک کمسیون ها مورد تایید قرار گرفته مجموع بودجه عادی مبلغ 196.327 میلیارد افغانی و بودجه انکشافی 157.750 میلیارد افغانی به تصویب گذاشته می شود مخالف کارت سرخ و موافق کارت سبز، به اکثریت آرا تصویب گردید.»
پیش از این ولسی جرگه دو بار طرح بودجه ملی سال 1392 را به دلیل آنچه عدم توازن در آن خواند رد کرده بود.
توضیحات :: احتمال اینکه بودجه سال آینده ایران امسال به تصویب برسد ممتنع است … چون بر اساس عملکرد محمود احمدی نژاد ما یکسال عقبیم !! نه احتمالا جلوییم!!
دوشنبه, بهمن ۰۲, ۱۳۹۱
نمايشگاه دهه فجر برپامي شود
به گزارش کرمانشاه پست به نقل از روابط عمومي استانداري؛نوراله حسيني مدير كل روابط عمومي و امور بين الملل استانداري طي گفتگويي با اشاره به ايام اله دهه فخر انقلاب كه يادآور حماسه ي تاريخي پيروزي انقلاب اسلامي مي باشد ؛خاطر نشان كرد: ايام مبارك دهه فجر تداعي كننده شكوه و عظمت پيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي ايران است كه در تاريخ و اذهان ملت غيور و سلحشور كشورمان براي هميشه حك و عجين شده است.
وي با بيان اينكه بر ما وظيفه است كه هرساله اين ايام مبارك و پرميمنت را ارج و جاودان نگه داريم ‘افزود: با استعانت از ذات اقدس حق تعالي در دهه مبارك فجر امسال نمايشگاه دستاودهاي انقلاب اسلامي درزمينه هاي متنوع با همكاري دستگاه هاي اجرايي استان در كرمانشاه داير مي شود.
حسيني تصريح كرد:برنامه ريزي هاي لازم صورت گرفته تا در برپايي اين نمايشگاه كليه اقشار جامعه اعم از مجامع صنفي و نهادهاي خصوصي و دولتي همكاري و مشاركت پررنگي داشته باشند.
وي اظهار داشت: اين نمايشگاه با برگزاري جشنواره عرضه مستقيم كالا‘ ارائه خدمات رايگان از سوي برخي از دستگاه هاي اجرايي همراه خواهد بود.
شنبه, دی ۳۰, ۱۳۹۱
انقلابی واقعی کیست؟ / سخنان منتشر نشده هاشمی در سپاه+ فیلم
هر کسی نمی تواند به معنای کامل کلمه انقلابی باشد آنها که فکر می کنند با کله شقی و یکدندگی باید هر حرفی را زدیم تا قیامت پای آن بایستیم ، آنها که در عین مشاهده حق می گویند نباید از حرف خود بازگردیم اینها نه تنها انقلابی نیستند که عین مظاهر ارتجاع و تعصب جاهلی هستند … انقلابی گری کلّه شقی متحجرانه نیست تحول پذیری منطقی است ، انسان انقلابی مقتدر است امّا جمود ندارد ، تعصب ندارد. وقتی حق را تشخیص داد - حتی خلاف نظرش- در مقابل حق خاضع است و می پذیرد این بهترین مصداق انقلابی گری است که امروز امام ما آن را به منصه ظهور رساندند |
آیت الله هاشمی رفسنجانی بعد از پذیرش قطعنامه 598 طی سخنانی صریح در جمع فرماندهان سپاه ضمن تببین تفاوت یک انقلابی مسلمان با دیگر انقلابیون جهان تاکید کرد: انقلابی گری کلّه شقی متحجرانه نیست تحول پذیری منطقی است ، انسان انقلابی مقتدر است امّا جمود ندارد ، تعصب ندارد. وقتی حق را تشخیص داد - حتی خلاف نظرش- در مقابل حق خاضع است و می پذیرد این بهترین مصداق انقلابی گری است که امروز امام ما آن را به منصه ظهور رساندند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی آیت الله هاشمی رفسنجانی، گزیده سخنرانی جانشین وقت فرماندهی کل قوا در سال 1367 بدین شرح است:
* از اینکه چنین فرصتی پیدا شد که در این مقطع حساس و پر سوال و تردید که شرایط خاص بر اذهان خیلی ها بوجودآورده ، با فرماندهان معظم سپاه صحبت کنم خدای را سپاسگزارم و متشکریم از شما که این برنامه را تنظیم کردید نیاز بود در یک چنین اجتماعی مسائل را ما مطرح کنیم که مستقیماً با خود شما حرف بزنیم و مردم ما و همه افراد نیروهای مسلح و بسیج چند میلیونی این مسائل را بشنوند.
* حرف های امروز من بسیار صریح و واضح است . دور از سبک های دیپلماسی و سیاست مأبانه .مسائلی الان تو ذهن خیلی ها مخصوصاً نیروهای مسلح وجود دارد که باید پاسخ داده شود و من امروز آمده ام پاسخگوی آنها باشم .
*اولین مساله این است که الان ما در کجا هستیم ؟ چه وضعی داریم ؟ در جنگیم ؟ درصلحیم ؟ آینده چطور می شود؟ وضع جامعه به کجا می رود؟ این سوالات در ابعاد سیاست خارجی و اقتصادی سایر بخش ها هم است ، که من در این جلسه این قسمت ها را صحبت نمی کنم بیشتر بخش های نظامی را حرف می زنم .
* سوال بعدی، سوال نیروهای مسلح است بخصوص سپاه و ارتش که وضع ما چگونه است ؟ آینده چگونه است ؟ ادغام اگر هست چه طور است ؟ و اگر نیست چطوراست؟ .بسیج هم همین سوال را دارد؟ . طبعاً دنیا هم این سوال را دارد . یعنی چشمان دنیا هم متوجه ماست که بینند ما چه کار می کنیم . که اگر جنگ تمام شود با نیروهای مسلح که در جنگ بودند . چه خواهیم کرد؟.
*سوال دیگری که مطرح است در مورد کسانی است که در جنگ سرمایه گذاری کردند . آنهایی که در جنگ آسیب دیدند . آنهایی که عمر وجوانی خود را در جنگ گذاشتند و از حرفه و شغل و تحصیل و زندگی به معنای کلی آن عقب ماندند.آنها چه خواهند کرد در جامعه؟ . تا اندازه ای که می شود تو این سخنرانی حرف بزنیم این مسائل را توضیح بدهیم ، در مورد اولین مسئله که ما الان کجا هستیم و اوضاع جنگ و صلح چگونه است یه قدری توضیح لازم دارد .
* اولین مطلبی را که می خواهم بگویم تا به حال جایی گفته نشده است . بلکه نکته برعکسش تا به حال در دنیا به یه شکلی مورد تفسیر مفسران جهانی قرار گرفته است .
* این تصمیمی که امروز جمهوری اسلامی با رهبری عظیم الشان خود حضرت امام گرفت آنهم ناگهانی و آنی و شوک آور ، یعنی به صورت شوک دهنده جنگ را قطع کردند . این یک نکته عجیبی در دنیا تلقی شده ، کار عجیب تلقی شده و همه ناظران را متعجب کرده و آنها هیچ انتظارش را نداشتند و تفسیر های تاریخی این را نمی پذیرفت .
* نکته ای که من می خواهم بگویم در همین تصمیم ناگهانی نهفته است . درس بزرگی است . آموزه ای بسیار بزرگ از امام . یکی از ویژگی های انسان انقلابی بمعنای واقعی این است که برعکس این که گفته شده اصلاً کلمه انقلاب از قلب باب انفعال است . به معنای تحول پذیری . دقیقاً یعنی این انقلابی یعنی انسانی که آماده پذیرش تحولات منطقی است ،روحیه جمود و تعصب ندارد وقتی که یک مسئله ای را حق تشخیص داد - حتی خلاف نظرش - در مقابل حق خاضع است و می پذیرد.
* این بهترین مصداق انقلابی است یعنی تحول و جابجا شدن و وقتی که باب انفعال می رود یعنی قبول تحول ، یعنی پذیرش تحول . همه کس نمی تواند به معنای کامل کلمه انقلابی باشند تعصب ها و تحجرها و رودربایستی ها ، حالاتی که انسان دارد که ما حالا یک حرفی زدیم و دیگه از حرفمان بر نمی گردیم اینها مانع حق پذیری است و این چیزی است که در قرآن مذموم است، ارتجاع این است، معنایش می شود تعصب کور، معنایش می شود حق ناپذیری که عین ناحقی است و این حالت انقلابی گری نیست.
* انسان سالم با فطرت سالم این است که در هر شرایطی اقدامی و راهی و مسئله ای را حق و مطابق مصلحت تشخیص داد رودربایستی با کسی نداشته باشد با خدا و خود، با جامعه و همرزمانش صمیمی و صاف و صادق باشد . آنهایی که کله شقی را با انقلابی بودن اشتباه می گیرند آنها اشتباه می کنند. آنها که فکر می کنند با کله شقی و یکدندگی باید هر حرفی را زدیم تا قیامت پای آن بایستیم ، آنها که در عین مشاهده حق می گویند نباید از حرف خود بازگردیم اینها نه تنها انقلابی نیستند که عین مظاهر ارتجاع و تعصب جاهلی هستند .
* انسان سالم این است که وقتی تشخیص داد الان باید یک موضع جدید انتخاب کند و این موضع را حق تشخیص داد، بتواند تصمیم بگیرد این خیلی مهم است.
* این روزها تفسیرهایی شد در دنیا . بعضی از ناظرهای جهانی گفتند این برای اولین بار در تاریخ انقلاب های معاصراست که رهبری از شعارخود برگردد خیلی حرف زدند گفتند در زمان مائو چنین چیزی نشد در زمان هوشی مینه نشد و فلان فلان اسامی دیگر را بردند در انقلابی های دیگر دنیا و گفتند این تنها امام خمینی است که برای اولین بار شعار خودشان را درباره جنگ یک دفعه و در یک حرکت ناگهانی عوض کردند آنها تفسیرشان این بود این یک نوع ضعف است ولی این دقیقاً نقطه قوت انقلاب است این سلامت رهبری ست و سلامت جامعه است. هر دو بی شک . این موضوع مشکلی بود برای جامعه ای که 8 سال یک نوع شعار داد و یکدفعه رهبرش بیاد بگه شما ها شعارتون رو عوض کنید .
* این تغییر نظر امام بی سابقه است مفسران نمونه اش را در تاریخ شاید نتوانند پیدا کنند ولی این اوج انقلابی گری است و باید روی این نکته کارکرد باید روی این نکته تحلیل داد. این اعتماد بنفس لازم دارد که یک رهبری بتواند در یک مقطعی چنین حساس تصمیمی بگیرد و مهمتر از این نکته نفوذ رهبری باید اینقدر نیرومند باشد که همان هایی که دستشان روی ماشه تفنگ بود و قلبشان مملو از خشم دشمن ، همه وجودشان به آنها دستور می دهد که شلیک کنند، ندای رهبرشان را پاسخ مثبت داده و دستشان را از روی ماشه تفنگ بردارند و از جبهه پیغام بدهند که ما هر چه شما بگویید را حق می دانیم و تسلیمیم . این حالت استثنایی است و فقط در شرایط انقلاب اسلامی قابل تحقق است. الان ما در چه وضعی هستیم . آنچه که امام تصمیم گرفتند ما دنبال صلحیم واقعا این را ما به عنوان یک تاکتیک مطرح نکردیم .
* مسئله جدی است یعنی واقعا ً هم امام به دنبال صلح هستند وهم ما ، برخی دلایل آن را شما می دانید بعضی ها را هم نمی دانید و هنوز هم نمی توانیم همه چیز را بگوییم چرا که یک عنصر نظامی باید این حقیقت را بپذیرد که همیشه همه چیز برای گفتن جامعه مصلحت نیست در زمان خودش گفته خواهد شد .
* ادله ای هست که ما به این نتیجه رسیدیم که فکر می کنیم حق همین است که انتخاب شده امّا اینکه دشمن ما هم صلح بخواهد یا نه ؟ برای ما خیلی روشن نیست . دشمن اگر می توانست بجنگد و جنگ را ادامه بدهد قاعدتاً صلح نمی خواست ، به همان دلیلی که جنگ را شروع کرد . به همان دلیل چون چیزی عوض نشده . نه حزب بعث عراق عوض شده نه انقلاب اسلامی عوض شده نه ایران عوض شده و نه عراق عوض شده ، امّا عراق با یک فرق اساسی دارد که آنهم نحوه اتکای به مردم است ، وضع عراق به گونه ای است که حاکمیت موجود عراق نمی تواند به مردم متکی باشد، متکی به سر نیزه و پلیس و استخبارات و ارتش است. بنابراین عراق آزاد نیست تصمیم بگیرد بجنگد یا صلح را قبول کند ؟ .انها باید منتظر بمانند که استکبار جهانی چه تصمیمی برای آنان بگیرد و این در واقع پاشنه آشیل آنان در شرایط آتش بس است . امروز زمامداران بعث عراقی باید به مردم خود بگویند که چرا جنگ را شروع کردند؟ ما که پاسخ خود را برای دفاع مقدس مان داریم ولی مردم عراق می خواهند امروز بدانند صدام برای چه 8 سال جنگ و تجاوز را بر آنان و مردم ایران تحمیل کرده ؟ این جواب می خواهد . ممکن است امروز بتواند بظاهر جشن بگیرد و هیاهو کنند که ما پیروز شدیم ولی مردم عراق که خوب می دانند صدام به هیچکدام از شعارهایی که در آغاز جنگ داده نرسید . آنها خوب می دانند پیروز نشدند می گویند ما 8 سال جنگیدیم و صدها هزار کشته دادیم، مردم عراق می پرسند چرا صدام کشورمان را منهدم کرد؟ دهها میلیارد دلار مقروضمان کرد؟، دهها میلیارد دلار ذخایرکشو عراق را بر باد داد؟ این همه آسیب دیده جنگ و خانواده های بی سرپرست روی دست مردم عراق گذاشت برای چه ؟ صدام باید جواب اینها را بدهد ، حزب بعث چه پاسخی برای مردمش خواهد داشت؟ اینها ادله ما برای اینکه ما در واقع با پذیرش قطعنامه صدام را در معرض پاسخگویی به ملتش قرار دادیم؟
* وضع ما بر خلاف صدام بعد از پذیرش قطعنامه کاملا روشن است ، مردم عراق از او خواهند پرسید که چرا جنگ را آغاز کردی و مردم ما همه می دانند که ما در مقابل تحمیل جنگ فقط دفاع می کردیم . البته ما یک شعاری انتخاب کردیم در طول جنگ برای سقوط حزب بعث عراق که تا حالا به آن نرسیدیم البته بعضی چیزها هست که امروز نمی توان گفت ولی آینده نشان خواهد که مصلحت پذیرش قطعنامه آیا ما را به این حق خواهد رساند یا خیر؟
*مشاهده فیلم سخنرانی در بخش رسانه همین خبر .
جمعه, دی ۲۹, ۱۳۹۱
67 متهم اینترنتی در استان / 108 پرونده قضایی
80 درصد متهمان در فضاي مجازي زير 25 سال سن دارند
به گزارش کرمانشاه پست رييس پليس فتا نيروي انتظامي استان کرمانشاه با اعلام این خبر افزود : با کارهاي کارشناسي 108 فقره در جرم رايانه اي و نشر اکاذيب و عدم رعايت اخلاق پرونده تشکيل و در اين رابطه 67 نفر متهم مرد و 7 نفر متهم زن دستگير و به مراجع قضايي معرفي شده اند .
رييس پليس فتا خاطر نشان کرد : پليس فتا با همکاري کاربران امنيت فضاي مجازي را تامين مي کنند و با افرادي که بخواهند از اين فضا استفاده نامعقول به عمل آورند مطابق قانون با انها برخورد خواهيم کرد .
جمعه, دی ۲۹, ۱۳۹۱
جلسه بررسي پيشرفت پروژه هاي مهر ماندگار استان باحضور محرابيان
به گزارش کرمانشاه پست به نقل از روابط عمومي استانداري كرمانشاه در جلسه اي كه امشب در محل سالن شهداي دولت باحضور مهندس محرابيان و مديران دستگاههاي مرتبط با پروژه هاي مهر ماندگار در استان برگزار گرديد ؛ روند پيشرفت اين طرحها متعاقب ارائه گزارش عملكرد دستگاههاي متولي ‘ مورد بررسي قرار گرفت.
در اين نشست ابتدا مهندس هاشمي استاندار كرمانشاه ضمن تقدير از حضور و جديّت مهندس محرابيان در پيگيري طرحهاي مهر ماندگار استان خاطرنشان ساخت : محور اساسي فعاليت مجموعه اداري استان در ماههاي پاياني دوران خدمت دولت عدالت محور ؛ تلاش در راستاي تكميل و اتمام طرحهاي زيربنايي و كلان عمراني است تا به عنوان سند خدمتگزاري دولتهاي نهم و دهم در تاريخ استان كرمانشاه ماندگار شود و بي ترديد گذشت زمان بهترين داور درخصوص عملكرد هر يك از مسئولين خواهد بود.
در ادامه ي جلسه مهندس محرابيان ضمن استماع گزارش عملكرد دستگاهها درخصوص روند پيشرفت پروژه هاي مهر ماندگار چنين عنوان نمود كه : تحريمهاي پيچيده اي كه دشمنان نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران در راه مانع تراشي در مسير عزت ملّت ايران وضع نموده اند خوشبختانه مانع از حركت و شتاب كشور در مسير توسعه همه جانبه نگرديده و عليرغم اين تحريمها پروژه هاي مهر ماندگار از شتاب مطلوبي برخوردار بوده و انشاءالله با تزريق منابع مالي لازم شاهد بهره برداري به موقع اين پروژه ها خواهيم بود.
همچنين در اين جلسه متوليان پيگيري پروژه ها موانع موجود در مسير تحقق طرحها را عنوان و تدابير لازم جهت تسريع در به ثمر نشستن آنها اتخاذ گرديد.
پنجشنبه, دی ۲۸, ۱۳۹۱
در پی حادثه امروز قصرشیرین / وزیر کشور و اقتصاد باید در قبال مدیران ناکارآمد استان و قصرشیرین پاسخگو باشند !
هم وزیر کشور و هم وزیر اقتصاد باید در قبال اینهمه ناکارآمدی در مدیریت ارشد شهرستان قصرشیرین و گمرک استان در مجلس شورای اسلامی پاسخگو باشند |
در پی حادثه رانندگی امروز در مسیر بازارچه پرویزخان که باعث شد دو کارگر قصرشیرینی جان خود را از دست بدهند؛ فتح الله حسینی با اعلام انزجار شدید نسبت به ناکارآمدی مقامات ارشد شهرستان قصرشیرین و مدیریت گمرک استان در گفتگو با کرمانشاه پست گفت : ابتدا به خانواده داغدار تسلیت می گویم اما همگان بدانند و مطمئن باشند هم وزیر کشور و هم وزیر اقتصاد باید در قبال اینهمه ناکارآمدی در مدیریت ارشد شهرستان قصرشیرین و گمرک استان در مجلس شورای اسلامی پاسخگو باشند . مردم آگاه باشند صدای اعتراض خود را از زبان خادم شان در روزهای آینده در مجلس خواهند شنید .
عضو کمیسیون امنیت ملی افزود : با توجه به اینکه بارها درباره این روند نامناسب تذکر داده شده اما بعنوان خادم حوزه انتخابیه ام از ابزار نظارتی لازم در برابر مدیران نالایقی که در خدمت به مردم کوتاهی می کنند اقدام خواهم کرد و پذیرفتنی نیست کسانی در مصادری بنشینند که جان انسان ها برایشان مهم نیست و با بی مسئولیتی و ناکارآمدی امنیت جان مردم را نادیده بگیرند .
ترافیک گسترده در قصرشیرین
به گزارش کرمانشاه پست ترافیکی طولانی و چند ساعته در مسیر بازارچه پرویزخان حکمفرما بوده و مردم این شهرستان در گفتگو با خبرنگار ما عمق اعتراض خود را بیان کرده اند . مطابق اخبار دریافتی بیش از 2500 کامیون تا کیلومترها بیرون از شهر در ترافیک بسر می برند .
مصطفی دبیر بازنشسته می گوید : آقایانی که دم از افزایش صادرات از طریق مرز پرویزخان می زنند ما را مانند دیوار چین فرض کرده اند که در باستان با جسم مردم ساخته می شد . وی ادامه می دهد : خسته شده ایم . هیچ کس بفکر ما نیست .
لازم بذکر است صبح امروز بدلیل ازدحام کامیون های تجاری بازارچه پرویزخان دو کارگر این مرکز تجاری در تصادف جان خود را از دست دادند .
چهارشنبه, دی ۲۷, ۱۳۹۱
انهدام باند حرفه اي سرقت منزل در کرمانشاه
رييس پليس آگاهي انتظامي استان کرمانشاه ، از انهدام يک باند سرقت منزل در کرمانشاه و شناسايي 14 نفر از مالباختگان خبر داد .
به گزارش کرمانشاه پست به نقل از پايگاه خبري پليس ، سرهنگ جهانفر گفت : در پي وقوع يک فقره سرقت منزل در شهرستان سنقر و بسرقت رفتن تعداد قابل توجهي سکه طلا ، طلاجات و کارت عابر بانک از منزل مذکور ، اخبار واصله حکايت از آن داشت سرقت مذکور توسط يک باند حرفه اي سرقت انجام شده است ، که در اين راستا پيگيري موضوع در دستور کار ماموران اداره عمليات ويژه پليس آگاهي استان قرار گرفت .
وي ادامه داد : با کار اطلاعاتي دقيق و حساب شده ماموران و با تصاوير بدست آمده از دوربين هاي مداربسته هويت 2 نفر از سارقان که از متهمين سابقه دار و تحت تعقيب پليس آگاهي نيز مي باشند شناسايي و با تلاش شبانه روزي ماموران اداره عمليات ويژه طي 2 عمليات جداگانه در شهر کرمانشاه دستگير شدند .
سرهنگ جهانفر افزود : متهمان در پليس آگاهي وقتي با اسناد ، مدارک و شواهد معتبر و متقن ماموران اداره عمليات ويژه روبرو شدند لب به اعتراف گشوده و از چندين فقره سرقت منزل پرده برداشتند ، که در اين رابطه با پيگيري هاي صورت گرفته تعداد 14 نفر از مالباختگان شناسايي شدند .
اين مقام انتظامي تصريح کرد : با اطلاعات بدست آمده از متهمان و در خلال رسيدگي به پرونده 3 نفر مالخر نيز دستگير شده و مقداري از اموال مسروقه از آنها کشف و ضبط شد .
رييس پليس آگاهي انتظامي استان کرمانشاه در خاتمه تصريح کرد : متهمان پس از تکميل پرونده تحويل مراجع قضايي شده و با دستور مقام قضايي روانه زندان شدند .
چهارشنبه, دی ۲۷, ۱۳۹۱
راه آهن غرب تا خردادماه سال آینده به بهره برداري مي رسد
به گزارش کرمانشاه پست به نقل از روابط عمومي؛ دادوش هاشمي استاندار كرمانشاه و علي اكبر محرابيان دستيار ويژه رئيس جمهور روند اجرايي طرح راه آهن غرب كشور از ملاير تا كرمانشاه را بازديد و بررسي کردند.
در اين بازديد از اجراي قطعات نصب شده ريلي و همچنين زيرساخت هاي انجام شده در طول مسير ملاير تا كرمانشاه مورد بررسي قرار گرفت.
مسير ملاير به كرمانشاه در 5 قطعه در حال اجرا است كه 140 كيلومتر آن آماده ريل گذاري است و در بازديد دستيار ويژه رئيس جمهور و استاندار كرمانشاه بر تسريع در اجراي آن تاكيد و عنوان شد كه طرح راه آهن غرب كشور به عنوان طرحي مهم و كلان با قابليت ها و ظرفيت هاي خاص در سطح ملي تا قبل از پايان دولت دهم به بهره برداري مي رسد.
سهشنبه, دی ۲۶, ۱۳۹۱
20 روز از بی آبی روستای کریم حاصله می گذرد !
اهالی روستای کریم حاصله از توابع شهرستان اسلام آبادغرب قریب 20 روز است از نعمت آب محروم شده اند .
مردم اهالی این روستا با اعلام این خبر به کرمانشاه پست می گویند ترانس برق روستا به سرقت رفته و مسئولان از حل مشکل خودداری می کنند . اهالی روستا بی توجهی مسئولان را در حالی بیان می کنند که بارها به مدبرکل دفتر روستایی استانداری؛ فرمانداری و بخشداری اسلام آبادغرب؛ امور آب و فاضلاب روستایی مراجعه و مشکل را منعکس کرده اما تا کنون با بی مهری مقامات مواجه شده اند .
روستای کریم حاصله با حدود 40 خانوار و قریب 200 نفر در 15 کیلومتری شهرستان اسلام آبادغرب واقع شده است .
سهشنبه, دی ۲۶, ۱۳۹۱
انتخابات مستقیم یا پارلمانی
جلال جلالی زاده - معمولا در کشورهایی که حکومت هایشان به شیوه جمهوری اداره می شود،انتخاب ریاست جمهوری یا مستقیما از سوی مردم است ویا از طریق پارلمان است که هر یک راه کار مخصوص خودرا دارد. اما به هر صورت دلالت بر تعیین سرنوشت و اعمال اراده مردم در انتخاب فرد مورد نظر می باشد. اما در کشور ما که حکومت آن جمهوری اسلامی است و تا کنون رئیس جمهور از سوی مردم انتخاب می شده است، با توجه به مسائلی که در این مدت پیش آمده دیدگاه های مختلفی در ارتباط با تعیین رئیس جمهور ابراز شده است که تازه ترین آنها مربوط به آیة ا...سبحانی می باشد که چند نکته سلبی را برای انتخاب مستقیم بر شمرده که لازم است به دقت در باره آنها بحث وبررسی کرد.
ایشان نتایج و آثار سلبی را برای انتخاب مستقیم بر می شمارد که در این مقال تلاش می شود که به بیان مهمترین آنها پرداخته و در حد توان در باره آنها نظر داده شود.
۱- تقسیم نیروهای سیاسی: اولا هیچ جامعه ای در دنیای امروز تک قطبی نیست مگر حکومتهای مارکسیستی که بر اساس ایدولوژی حاکمیت طبقه کارگر و مرتجع دانستن سایر نیروها و ممنوع کردن فعالیت مخالفان و تک صدایی کردن جامعه تا از این طریق تفرقه و دوگانگی در بین افراد جامعه به وجود نیاید. پس نمی توان نه تنها در جوامع امروزی بلکه حتی در جامعه صدر اسلام، جامعه را به بهانه وحدت نیروها مجبور به پذیرفتن یک فکر و یک خط مشی نمود، چون نه تنها در بین افراد یک کشور بلکه حتی در بین افراد یک خانواده اختلاف نظر وجود دارد؛ پس بهانه تقسیم نیروها را نمی توان دلیلی بر حذف انتخابات مستقیم دانست، چون انتخابات پارلمانی هم نشانه ای بر یک دستی نیروها دانست
۲- اسراف وزیاده روی، البته اسراف و زیاده روی را نمی توان دلیلی بر حذف شیوه مستقیم دانست زیرا موارد بسیار زیادی چه در انتخابات ریاست جمهوری و یا حتی شوراها و غیر آنها برای اسراف وجود دارد، که باید فکر اساسی و اصولی برای مبارزه با آن کرد که از مراسمهای مذهبی تا غیر مذهبی را شامل می شود. به هر صورت اگر شیوه های را که برخی از متفکران اسلامی برای اتخاذ شیوه شورایی کردن امور در همه مراحل اداره کشور از روستاها گرفته تا شهرها و کشور را شامل می شود، شاید کم هزینه ترین روش باشد البته به شرطی که جامعه امروز پذیرای آن باشد، پس بنابراین نمی توان این شرط را هم به عنوان شرطی مقبول در جامعه پذیرفت. باز هم می توان چنین تبلیغاتی را پذیرفت به شرط اینکه هر حزب وگروهی خود مسئول مخارج وهزینه های خود باشد نه اینکه بر بیت المال واقشار مستضعف جامعه تحمیل شود.
۳- نادیده گرفتن اصول اخلاقی: اگر دیگر روشها ونکته ها را بتوان به عنوان دلیلی مقبول پذیرفت نمی توان از این شرط و عامل در یک جامعه اسلامی به اسانی گذشت، مگر می شود کسی که در یک جامعه اسلامی به عنوان رئیس جمهور انتخاب شود که جایگزین امام یا خلیفه در نظام های مورد قبول مسلمین در گذشته بوده، اما با ارتکاب اعمال خلاف اخلاق جانشین آنها شود و یا بر کرسی آنان تکیه زند؛ که صدور چنین اعمالی نه تنها به ضررکشور بلکه بنیاد اخلاقی جامعه را بر هم خواهد زد، چون مردم انتظار دارند که فردی که کاندیدای ریاست جمهوری اسلامی می شود از هر نظر الگو ونمونه باشد وآیینه تمام نمای خصائل وفضائل کامل انسانی واسلامی باشد. هرچند در جوامع غیر دینی چنین اعمالی پذیرفته نیست وحتی رئیس جمهوری به سبب گفتن یک دروغ اعتبارش را از دست می دهد، چگونه پذیرفتنی است که در یک جامعه انقلابی و دینی کاندیدای ریاست جمهوری و یا هوادارانش روشهای خلاف اخلاق و انسانی را به کار گیرند.
۴- تخریب شخصیت ها: سوالی را که در اینجا می توان مطرح کرد این است چرا باید چنان سیستمی را تنظیم کرد که به آسانی بتوان شخصیت ها را تخریب کرد و به ترور شخصیت افراد و رقیبان پرداخت. چه کسانی در این امر مسئولند و اصولا تخریب و جهه افراد چه ربطی به انتخابات دارد؟ اگر ما تخریب و جهه افراد را بهانه بکنیم باید از انتخابات به طور کلی چشم پوشی کنیم، چون متاسفانه چنان در جامعه ما در هنگام انتخابات تقوای لفظی کم می شود؛ که نمی توان هیچ معیار دینی را برای آن در نظر گرفت و قبل از هر چیز باید مراجع تقلید جامعه را توجیه کنند و به مقلدان خود توصیه کنند که در چنین مسائلی، دین خود را برای دنیای دیگران نفروخته ومصالح دنیوی را بر مصالح اخروی ترجیح ندهند؛ و با ترجیح و تغلیب اخلاق بنیاد یک جامعه موزون و متوازن و متعادل را بنیاد نهند.
۵- کم کاری وزارتخانه ها: در کجای دنیا باید چنان شیوه ای از حکومتداری را بنیاد نهاد که هر کس و هر فردی یا وجدان کاری نداشته باشد و یا چنان علاقمند به کشورش نباشد که همیشه نگران و واهمه از دست دادن مقام و موقعیت را داشته باشد و یا چنان به دنبال منافع حزبی و گروهی باشد که فکر کند باید تنها در راستای منافع حزب کار کند، که چنین شیوه ای هم ربطی به برگزاری مستقیم انتخابات ندارد بلکه به راه کارها و راهبردهای نادرستی دارد که بر جامعه حاکم شده وشاید ملتزم نبودن به قانون و قانونمداری وعدم اجرای عدالت دلیل اساسی آن باشد، وگرنه اگر به نظام های مختلف جهانی که هر یک با شیوه حکومتی انتخاباتی برگذار می شود نه تنها موجب ترقی و توسعه شده بلکه موجب توجه بیشتر به خدمتگذاران و تشویق کارگزاران می شود.
۶- گرم شدن بازار مطبوعات: معلوم است که رسانه ها در دنیای امروز هر یک با جهت گیری خاص خود در پی تحقق اهداف خاص خودشان می باشند و در هنگام انتخابات از کاندیدای خاصی حمایت می کنند و مردم هم انتظاری جز این از مطبوعات ندارند، اگر مطبوعات به عنوان گوش و چشم مردم و یا رکن چهارم دمکراسی در پی تحقق خواسته های مردم نباشند و یا روشنگری نکنند، از اهداف خود دور شده ونتوانسته اند رسالت خود را انجام دهند. پس نمی توان این نکته را به عنوان دلیلی محکمه پسند در جهت ترجیح انتخاب پارلمانی موجه دانست وپذیرفت.
۷- دوگانگی بین رئیس جمهور وملت : آیا در کشورهایی که رئیس جمهور از طریق پارلمان انتخاب می شود می توان با ضرس قاطع گفت که رئیس جمهور منتخب همه ملت است وهمه مردم او را می پذیرند؟ به هر صورت هیچ جامعه ای را در دنیای کنونی نمی توان یکدست دانست که همه یک رای و یک نظر باشند و اگر باشد حتما این جامعه جامعه ای مرده وجامد است. اما چیزی که هست در جوامع دمکراتیک چون پایبندی به راهکارهای دمکراتیک نهادینه شده وهمه ملتزم به قانون و تعهدات و مصالح کل جامعه هستند و رای اکثریت را پذیرفته داند. بنابراین به محض موفقیت و یا شکست حزبی در انتخابات هر یک تلاش می کند تا رضایت مردم را که میزان مقبولیت و مشروعیت است سر لوحه کارهای خود قرار دهند و اگر حزب یا جناحی که شکست خورده تلاش می کند با انجام کارها و پروژه های که موجب جلب رضایت مردم باشند خود را برای به دست گرفتن قدرت آماده کنند.
در ضمن آیة ا... سبحانی گزینش رئیس جمهور را گزینش ملت دانسته اند و موجب برطرف شدن اختلاف که به نظر نگارنده این دونکته هم نمی تواند زیاد موجه باشند، چون اگر قرار بر ترجیح مردمی بودن باشد، شاید انتخاب مستقیم مردمی تر باشد واختلاف کمتر باشد. اما نکته ای که در کل باید در سیستم نظامهای انتخابی با هر شیوه ای باشد راه کارهایی در قانون گنجانده شده که منافع ملی مقدم بر هر چیزی است و کسی از آن نمی تواند تخطی کند. نگاهی به تغییرات و انتخاباتها در کشورهای مختلف جهان این نکته را ثابت کرده آنچه که مهم است شیوه انتخاب و استفاده از حق انتخاب شدن و اتخاب کردن برای هر شهروندی است که بدون اعمال نظر مسئولان حکومتی بتواند به هر کسی که مایل است رأی دهد.
پیشنهاد مهمی که در راستای این پیشنهاد به نظر می رسد آن است در صورت اتخاذ چنین تصمیمی وموافقت مجلس و مردم با آن اولا انتخابات مجلس حزبی شود، چون اصولا پارلمان بدون مجلس در دنیای امروز معنا و مفهومی ندارد. ثانیا دست نظارت استصوابی کوتاه شود تا اولا احزاب در مقابل مردم احساس مسئولیت کنند؛ اگر حزب در مقابل مردم مسئول بود آن زمان هر فرد نماینده یا رئیس جمهور شد مهم نیست بلکه حزب جوابگوی مردم است و با موفقیت ها و مدیریت درست جامعه و رفاه اقتصادی و سیاستهای درست و مدبرانه پشتوانه مردمی خواهد داشت و جامعه هم به این راه کارها عادت خواهد کرد و خدمتگذاری نماید محبویت و مردمی بودن خواهد شد و قانونمداری برهمگان غالب خواهد شد و تجسس و افشای اسرار و یا تخریب اشخاص و یا هرنوع عمل خلاف اخلاق و مروت تا زمانی که حزب مسئول اعمال خود می باشد، تاثیری نخواهد داشت.
سهشنبه, دی ۲۶, ۱۳۹۱
بیلان کاری استاندار در دولت نهم و دهم
سید دادوش هاشمی در گفت وگوی اختصاصی با پایگاه اطلاع رسانی دولت، با تشریح توسعه و تعالی استان کرمانشاه طی سال های خدمت دولت مهر اظهار داشت: استان کرمانشاه در بخش اقتصادی همانند سایر بخش از تحولات خوبی در طول دولت های نهم و دهم برخوردار بوده است به طوری که میزان رشدمتوسط درآمد سرانه استان درطی سالهای دولت نهم و دهم برابر 22.5 درصد بوده است که رقم مشابه کشور معادل 19.9 درصد است.
وی افزود: درآمدهای استانی از 485.7 به 1962 میلیارد ریال در سال 1390 رسیده است که رشد 4 برابری را نشان می دهد. همچنین درآمدهای مالیاتی در ابتدای دولت نهم 358 میلیارد ریال بود که در سال 1390 به 1592 میلیارد ریال رسیده که 5 برابر رشد داشته است. صادرات استان نیز از 230 میلیون دلار ابتدای دولت به 2576 میلیون دلار در سال 1390 رسیده که رشد 11 برابری را در این بخش شاهد هستیم.
استاندار کرمانشاه در ادامه تصریح کرد: در سال 1390 از 5.5 میلیارد دلار صادرات کشور به عراق 2.6 میلیارد دلار(48 درصد) آن از طریق مرزهای استان کرمانشاه بوده است.
هاشمی با اشاره به تولیدات باغی و زراعی این استان در طول دولت نهم و دهم اظهار داشت: تولیدات زراعی از 2200 به 3300 هزار تن رسیده که نشاندهنده رشد 50 درصدی است. تولیدات آبزی پروری از 1357 10500 تن رسیده که حاکی از رشد 7 برابری است. تولیدات باغی نیز از 104 به 364 هزار تن رسیده که در این بخش شاهد افزایش 3.5 برابری هستیم.
وی افزود: در بخش شبکه های آبیاری تحت فشار ابتدای دولت نهم 7.5 هزار هکتار بود که در سال 1390 به 42 هزار هکتار رسیده است که نشاندهنده رشد 6 برابری است. مساحت تحت پوشش شبکه های اصلی آبیاری از 6 هزار هکتار به 27 هزار هکتار افزایش یافته که در این بخش شاهد رشد 400 درصدی هستیم. در بخش آبهای سطحی مهار شده(سدهای مخزنی) از 262 میلیون مترمکعب به 460 میلیون متر مکعب در سال 1390 رسیده است که حاکی از رشد 1.75 برابری است.
استاندار کرمانشاه در ادامه، افزایش تعداد سدهای به بهره برداری رسیده را از 2 سد سال 1383 به 6 سد در سال 1390 ذکر کرد و گفت: همچنین تعداد مشترکان برق کشاورزی از 2381 مشترک به 5847 مشترک در سال 1390 رسیده که 2 برابر رشد یافته است. تعداد مشترکان برق صنعتی از 1631 به 1995 مشترک رسیده که 1.3 برابر رشد را نشان می دهد. ذخیره سیلوهای استان نیز از 274 هزار تن در ابتدای دولت نهم به 1033 تن در سال 1390 افزایش یافته که حاکی از رشد 4 برابری است.
هاشمی خاطر نشان کرد: همچنین مساحت شهرک های صنعتی از 1615 هکتار به 2196 هکتار افزایش یافته که رشد 5 برابری را در این بخش شاهد هستیم. تعداد خطوط تلفن همراه نیز از 148 خط به 1280 هزار خط رسیده که رشد 8.5 برابری را نشان می دهد.
افزایش بی سابقه و چشمگیر تولیدات صنعتی
وی در ادامه با اشاره به رشد تولیدات صنعتی در این استان اظهار داشت: رشد 500 درصدی تولید سیمان (از 600 هزار تن به 3600 هزارتن)، 300 درصدی تولید فولاد (از 100 هزارتن به 400 هزارتن)، 1300 درصدی تولید کاشی و سرامیک(از 1.5 میلیون مترمربع به 21 میلیون متر مربع)، 2000 درصدی تولید محصولات پتروشیمی (از 50 هزار تن به 1050 هزار تن) و 200 درصدی تولید روغن نباتی ( از 100 هزار تن به 300 هزارتن) نشاندهنده پیشرفت خوب این استان در بخش تولیدات صنعتی است.
تحولات شاخص های زیر بنائی
استاندارد کرمانشاه در ادامه، ضریب نفوذ تلفن همراه را در این استان تا ابتدای دولت نهم 4 عنوان کرد که در سال 1390 به 54 درصد رسیده است و حکایت از رشد 5/13 برابر می دهد.
هاشمی در ادامه افزود: ظرفیت تولید برق از 640 به 5/1296 مگاوات رسیده که رشد 2 برابری را در این بخش شاهد هستیم. صادرات برق به کشور عراق از 296 به 4249 هزار مگاوات رسیده که نشاندهنده رشد 14 برابری است.
وی ادامه داد: همچنین روستاهای دارای آب آشامیدینی در1062 به 1682 روستا رسیده است که در این بخش شاهد رشد 1.6 برابری هستیم.طول راه های اصلی و بزرگراه استان از 750 به 1900 کیلومتر رسیده است که نشاندهنده رشد 2.5 برابری است.تعداد مشترکین گاز شهری نیز از 180 به 327 هزار مشترک از ابتدای دولت نهم تا سال 1390 رسیده است که حاکی از رشد 2 برابری است و به 189 روستای استان نیز گازرسانی انجام شده است.
تحولات شاخص های اجتماعی – فرهنگی
استاندار کرمانشاه با اشاره به تحولات در بخش فرهنگی اجتماعی این استان، تعداد دانشجویان استان کرمانشاه را از 41 به 82.4 هزار نفر در سال 1390 عنوان کرد و افزود: در این بخش شاهد رشد دو برابری هستیم. سرانه فضای های دانش آموزی نیز از 1 به 1.58 مترمربع رسیده است که رشد 50 درصدی را نشان می دهد. تعداد مساجد از 900 به 1271 رسیده و مساحت فضاهای ورزشی هم از 0.753 به 1.45 میلیون مترمربع رسیده که نشاندهنده رشد 3 برابری است.
وی افزود: پرداخت مستمری به نیازمندان (بهزیستی) از 2938 به 5659 خانوار رسیده که حکایت از رشد 2 برابری دارد.ظرفیت آموزش فنی و حرفه ای استان نیز از 7000 به 31000 هزار نفر افزایش یافته که حاکی از رشد 4.5 برابری است.
اقدامات مهم و تاثیرگذار در استان کرمانشاه
دادوش هاشمی در ادامه، اجرای طرح عظیم مسکن مهر، احداث و مقاوم سازی 73000 واحد مسکن در استان، شامل : (کل سهمیه استان معادل 30 هزار واحد بوده است)، 31 هزار مقاوم سازی روستائی، 42 هزار مسکن مهر، احداث 4100 واحد برای محرومان و نیازمندان (با کمک بلاعوض از 40 تا 60 میلیون ریال) را از مهم ترین اقدامات صورت گرفته در این استان در بخش مسکن عنوان کرد.
طرح اشتغالزای بنگاه های اقتصادی زود بازده
وی همچنین با اشاره به اقدامات صورت گرفته در بخش بنگاه های زودبازده اظهار داشت: سهمیه ابلاغی استان 14127 میلیارد ریال، مصوب 11880 میلیارد ریال، پرداختی 10850 میلیارد ریال و اشتغال پیش بینی شده 56973 نفر از جمله طرح های اشتغالزایی در بخش بنگاه های اقتصادی زودبازده است.
نتایج طرح تحول آفرین هدفمندسازی یارانه ها در استان
استاندار کرمانشاه در ادامه با اشاره به نتایج اجرای قانون هدفمندسازی یارانه ها در این استان، کاهش 18 درصدی مصرف برق، کاهش 30 درصدی مصرف آرد، کاهش 50 درصدی ضایعات نان، کاهش 18 درصدی مصرف آب، کاهش 11 درصدی مصرف بنزین و کاهش 14 درصدی مصرف گازوئیل را از نتایج مثبت اجرای این قانون عنوان کرد.
توسعه کشاورزی
وی جذب 100 درصدی تسهیلات مرحله اول (مبلغ 1370 میلیارد ریال به طور کامل انعقاد قرار داد شده است) تسهیلات مرحله دوم به میزان 946 میلیارد ریال به طور کامل به بانکهای عامل معرفی شده است از اقدامات این استان در بخش کشاورزی عنوان کرد.
مهر ماندگار
هاشمی افزود: در بخش پروژه های مهر ماندگار سهم وزارتخانه راه و شهرسازی 4 پروژه با پیشرفت فیزیکی 70 درصدی، ورزش و جوانان 1 پروژه با پیشرفت فیزیکی 71 درصدی، نفت 1 پروژه با پیشرفت فیزیکی 94.75 درصدی، نیرو 23 پروژه با با پیشرفت فیزیکی 63 درصدی، صنعت، معدن و تجارت 5 پروژه با با پیشرفت فیزیکی 71 درصدی، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی 1 پروژه با با پیشرفت فیزیکی 100 درصدی و سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری 1 پروژه با پیشرفت فیزیکی 82.25 درصدی است.
وی در ادامه از مهمترین پروژه های مهم استان که طی سه سال گذشته به بهره برداری رسیده و یا شروع شده اند به شرح زیر نام برد:
اقتصادی و تولیدی :
ذوب آهن فرامان، شرکت پلیمر کرمانشاه با سرمایه گذاری 8000 میلیارد ریال، آغاز عملیات اجرایی ایجاد 20000 هکتار باغ با انعقاد قرارداد با بنیاد مستضعفان، مطالعه و آغاز عملیات اجرایی طرح 4000 هکتاری باغات مجمتع شهدای قصر شیرین، گاوداری 2500 راسی کنگاور، کاغذ سازی تامین، واحد تولید خودرو سمند (50 هزار دستگاه)، ذوب آهن بیستون، واحد صنعتی بیوایمپلنت، قوطی سازی زمزم، نان صنعتی زاگرس، نمایشگاه بین المللی کرمانشاه، افتتاح هتل بزرگ پارسیان
فرهنگی و اجتماعی:
موزه شهدا، یادمان بازی دراز، یادمان شهید شیرودی، ساماندهی اثر جهانی بیستون، ساماندهی طاق بستان، ساماندهی و زیبا سازی رودخانه قره سو و تبدیل آن به یک مکان تفریحی، خوابگاه دانشجویی، ورزشگاه 6000 نفری ولایت، یادمان گیلانغرب، احداث نگارخانه و سالن همایش های کرمانشاه، احداث خوابگاه متاهلین دانشکده شیمی و آمفی تئاتر دانشگاه رازی، احداث و تجهیز دانشکده علوم و مهندسی کشاورزی و درمانگاه تخصصی دامپزشکی، بهداشت و درمان، بیمارستان دکتر محمد کرمانشاهی، بیمارستان سنقر، بیمارستان کنگاور، احداث بیمارستان آموزشی جایگزین معتضدی و امام خمینی (ره) کرمانشاه، تجهیز و توسعه مراکز اورژانس، احداث بیمارستان ثلاث باباجانی، احداث کلینیک تخصصی جامع.
زیر بنایی:
افزایش ظرفیت نیروگاه بیستون، نیروگاه اسلام آباد غرب، احداث نیروگاه زاگرس، مجتمع آبرسانی روستائی امام علی (ع) (بزرگترین مجتمع آبرسانی روستائی تاریخ کرمانشاه)، پایان عملیات آبرسانی به قریب 130 روستا با اعتباری قریب به 40 میلیارد ریال، آبرسانی به شهر سنقر از سلیمانشاه، منوریل کرمانشاه، سد آزادی، سد مخزنی سلیمانشاه، سد قشلاق، سد کبوتر لانه، آبگیری سد زاگرس، اتمام و بهره برداری سد شیان، ساختمان سد و شبکه آبیاری و زهکشی کل کش، ساختمان سد و شبکه آبیاری و زهکشی هواسان، آبرسانی به شهر کرمانشاه، عملیات اجرایی سه تقاطع غیر هم سطح در شهر کرمانشاه (میدان شهداء ‘ امام حسین (ع) و الهیه) و تکمیل تقاطع غیر هم سطح منطقه محروم جعفرآباد، طرح بزرگ شبکه گرمسیری، تعریض گردنه پاتاق، ساماندهی رودخانه آبشوران، سد مخزنی بیستون و تاسیسات وابسته، کمربندی شرقی و غربی کرمانشاه، راه آهن کرمانشاه –خسروی، ایجاد پارک علم و فناوری استان کرمانشاه، ایجاد تاسیسات فاضلاب کرند غرب، ایجاد تاسیسات فاضلاب سرمست، ایجاد تاسیسات فاضلاب شهرکهای اقماری کرمانشاه، احداث شهرک صنعتی مرزی با کشور عراق در قصرشیرین، احداث راه ارتفاعات شاهو و دالاهو، اقدامات مهم توسعه ای، رسمی شدن مرز پرویز خان و ساماندهی بازارچه پرویز خان(تعریض جاده؛ توسعه فضا از 30 به 130 هکتار؛ تعریض پل)
در پایان می توان به برخی دیگر از اقدامات دولت خدمتگزار چون تصویب مناطق ویژه اقتصادی قصر شیرین و اسلام آباد غرب، تسهیل در امر صادرات به طوریکه نیمی از کل صادرات کشور به عراق از طریق مرزهای کرمانشاه است، ایجاد پنجره واحد سرمایه گذاری به منظور تسهیل در اخذ مجوز ها و هدایت سرمایه گذاران، برگزاری موفق اجلاسیه استانداران مرزی ایران و عراق(6+5)، برگزاری موفق اجلاسیه نماز و برگزاری همایش سفرای کشور های مختلف در کرمانشاه اشاره کرد.
سهشنبه, دی ۲۶, ۱۳۹۱
موسوی و کروبی مجرم نیستند/برخی خیال میکنند هاشمی مفت به دست آمده
حبیبالله عسگراولادی بر مواضع پیشین خود درباره موسوی و کروبی تاکید کرد و گفت که «به عنوان یک عضو هیات منصفه میگویم که من موسوی و کروبی را در فتنه 88 مجرم نمیشناسم».
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری در نشستی با حضور جمعی از طرفداران حزب موتلفه اسلامی، با بیان تفسیری از سوره «توبه» از «لب بام بودن آفتاب عمرش»، خدمات بنیصدر، احساس تکلیفش برای بیان تاریخ به همان صورت که بوده است و اینکه موسوی و کروبی را برادر خود میداند و معتقد است هاشمیرفسنجانی به راحتی برای انقلاب به دست نیامده است، سخن گفت و انتقادات به مواضع اخیر خود را از وجود آزادی بیان در کشور دانست.
آیا درست است که افراد را گروه گروه از جامعه و اسلام برانیم؟
وی با بیان اینکه اسلام از روز غربت موظف بوده که دوستان و هوادارانش را نگه دارد، افزود: خداوند به پیامبر میگوید "حتی اگر یک مشرک به تو پناه آورد، به او پناه بده". حال اگر ما اینجا بیتوجه به این مساله افراد را گروه گروه را از جامعه خود و از اسلام جهانی عقب بزنیم و دور نگه داریم، آیا این درست است؟ گاه شعارهایی که داده میشود در چارچوب تعصبات گیر افتاده است اما اگر میخواهیم اساس را بر این بگذاریم که اسلام همانگونه که امام (ره) میخواست جهانی شود، باید به گونه دیگری عمل کنیم.
همه دوره های انتخابات را آزاد میدانم
این فعال سیاسی با انتقاد از برخی رسانهها به دلیل انعکاس ندادن صحیح و کامل سخنانش، اظهار کرد: من همه دوره های انتخابات را آزاد میدانم؛ حتی آنجا که خودم نامزد بودم و رای نیاوردم، به کسانی که در انتخابات پیروز شده بودند تبریک گفتم. انتخابات را آزاد میدانم و البته هیچ کار بشر بیاجبار نیست. در یکی از دورههای مجلس که من شرکت کرده بودم و رونوشت آرا را داشتم، شورای نگهبان به من گفت که من رای نیاوردهام اما من با اینکه مدارکی داشتم ولی زمانی که شورای نگهبان گفت که رای نیاوردهام، قبول کردم چراکه معتقدم شورای نگهبان باید حرف آخر را بزند.
وی اضافه کرد: من حتی در انتخابات که رای نیاوردم، نگفتم که آزاد نبوده. ما انتخابات آزاد داشتهایم و داریم. عمده انتخابات به این صورت بوده است که یک سلیقه دیگر کشور را اداره میکرد اما رای اکثریت را سلیقه دیگر به دست آورده است.
برخی گفتند مواضع من برای بیرون آوردن موسوی و کروبی از حصر خانگی است
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری با اشاره به انتقاداتی که درباره مواضع اخیر وی بویژه در مورد میرحسین موسوی و مهدی کروبی شده بود، گفت: در مجلس، سید بزرگواری که فامیلیاش هم بزرگواری است، شدیدا به من تاخته بود بدون آنکه اسمی از من ببرد. او گفته بود که کسی نمیخواهد من (عسگراولادی) را از اصولگرایی کنار بزند ولی با این کارها من خودم را کنار خواهم زد. او گفته بود که من میخواهم کف روی آب باشم و میگفت که اصلا ذهنیتم عوض شده است.
عسگراولادی با بیان اینکه "این نماینده محترم از سرزمینی است که مردم بزرگواری دارد"، اظهار کرد: اما ایشان خیلی ساده نگاه کرده است و خیال کرده تاریخ اسلام جهانی به یک سلیقه محدود میشود، در حالی که گستره اسلامخواهی و امامت و ولایت به پهنای زندگی مسلمانان ایرانی است.
وی با بیان اینکه "من میخواهم جواب «کف روی آب» را با نقل سخنی از امام (ره) بدهم"، افزود: امام (ره) فرمودند اگر شما را از در بیرون کردند، از پنجره وارد شوید، اگر از پنجره بیرون کردند، زاویهای پیدا کنید و از آن وارد شوید. شما مثل ریگ ته جوی بمانید. شما برای تصفیه آب هستید. اینکه شما را کجا راه میدهند یا نه، به فکر آن نباشید. شما باید بمانید و آب را تصفیه کنید.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری با بیان اینکه "برخی گفتند که سخنان من برای تبرئه اهل فتنه و بیرون آوردن موسوی و کروبی از حصر خانگی و تطهیر این دو است"، گفت: من چنین منظوری ندارم و چنین حرفی نزدهام. اینها وظایف دستگاههای امنیتی و قضایی است. البته من به عنوان خادم کوچکی در هیات منصفه و خادم 21 نفر عضو هیات منصفه هستم.
موسوی و کروبی را در فتنه 88 مجرم نمیشناسم
وی تاکید کرد: من باید منصفانه به مسائل بپردازم و از مرده باد و زنده باد اثر نپذیرم. نباید زندهباد به من سرعت ببخشد یا مردهباد کُند کنَد. من به عنوان یک شهروند ایرانی حق دارم نظر حقیقی خودم را بگویم. فتنه اتفاق افتاد و موسس فتنه، آمریکا، اسرائیل و انگلیس بودند. ما چهار نامزد داشتیم که تبلیغات زهرآگین دشمن دو نفر از اینها را مفتون کرد، یعنی فتنهزده شدند نه فتنهگر.
عسگراولادی تاکید کرد: من به عنوان یک شهروند اظهارنظر کردم و به عنوان یک عضو هیات منصفه میگویم که من موسوی و کروبی را در فتنه 88 مجرم نمیشناسم. آیا نباید این را بگویم، چون به من انتقاد میکنند؟
آقایانی که بر مرکب احساسات سوارند در آن دنیا نمیتوانند جواب مرا بدهند
این فعال سیاسی در ادامه صحبتهای خود گفت: من رفتنیام و آفتاب عمرم لب بام است. دیری نخواهد پایید که دیگر نیستم. من برای قبر، برزخ و قیامت جواب میخواهم و این آقایانی که بر مرکب احساسات سوارند در آن دنیا نمیتوانند جواب مرا بدهند.
اگر بگوییم همه منفی بوده اند، از انقلاب چه میماند؟
عسگراولادی ادامه داد: میخواهم حرفهایم را در چهار پایه بگویم؛ اولین پایه اینکه تاریخ ایران باید قابل نگارش باشد. اگر از دو رهبر، شش رییس جمهور و چند نخستوزیر بگویید که همه به غیر از احمدینژاد منفی هستند چه میشود؟ وقتی در صحنه تاریخی کشور حضور دارم، بسیاری از مسائل را دیدهام. کسی در دورهای جرات نمیکرد اسم بنیصدر را ببرد. او با بالاترین رای در کشور سوار بود و در دفاع مقدس کارهای مثبتی داشت اما کارهای منفی هم داشت. باید تاریخ را آنگونه که هست گفت. بنیصدر یکی از توفیقاتش این بود که برای اولین بار رای بالای 10 میلیون مردم را به دست بیاورد و این مثبت است اما در تمسک به ولایت، شکست جدی و قطعی خورد.
وی درباره هاشمی رفسنجانی و سیدمحمد خاتمی نیز گفت: هاشمی در مسیر زیرساختهای کشور وجهه همت داشت و موفق بود. آقای خاتمی توانست بحثهای سیاسی را به جانب شفافیت ببرد. آقای احمدینژاد هم کارهای مثبتی داشته است اما اگر بگوییم از شش رییس جمهور پنج تای آنها منفی است، اگر بگوییم از شش رییس مجلس پنج تای آنها منفی است، اگر بگوییم همه نخستوزیرها منفی بودهاند، برای انقلاب چه میماند؟ برخی احساساتیها متوجه نیستند که بیتاریخ بودن، چقدر مضر است.
نمیخواهم جوری حرف بزنم که برایم زنده باد بگویند
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری گفت: پایه دوم اینکه انتخابات بیاشکال نیست و دشمن کارش را شروع میکند. چه در اینجا، چه مصر و چه هرجای دیگر، دشمن گامهایی را قبل از رایگیری برمیدارد و حرف از تقلب و دروغ میزند. در دوره دهم انتخابات نیز از چهار، پنج ماه قبل دشمن اعلام کرد که در انتخابات تقلب میشود. دشمن عوامل خود را در کنار نامزدها میگمارد و آنها با «چاکرم، مخلصم» عقبل منفصل نامزدهای انتخابات میشوند.
وی با بیان اینکه "من در شرایط بحران به همراه چهار نفر دیگر با موسوی ملاقات داشتم"، افزود: من با کروبی هم تنها دیدار کردم. از جلسهای که با این افراد بیرون آمدم تشخیصم این بود که فتنهگر بودن به اینها نمیچسبد اما اطراف اینها را فتنه گرفته است.
عسگراولادی با بیان اینکه "من نمیخواهم جوری حرف بزنم که برایم زنده باد بگویند"، ادامه داد: باید این واقعیتها را بگویم که پیش خدا جوابی داشته باشم. گردانندگان اصلی فتنه همه در کشورهای غربی پناهنده شدهاند و حقوق میگیرند. این دو نامزد ما فتنهگر و فتنهساز نبودند و گرفتار فتنه شدند.
دشمن میخواهد انتخابات را به میدان جنگ تبدیل کند
این فعال سیاسی اضافه کرد: پایه سوم سخنانم این است که دشمن میخواهد انتخابات را به میدان جنگ تبدیل کند و ما نباید بگذاریم جشن ملیمان به میدان جنگ تبدیل شود. کسانی که مخلصانه به بنده انتقاد دارند توجه ندارند که اگر انتخابات شروع و مقابلهها ادامه پیدا کند، نمیشود انتخابات را جشن ملی دانست، بلکه جنگ داخلی خواهد بود.
سه قطب در انتخابات آینده شرکت میکنند
وی افزود: پایه چهارم حرفهایم این است که قبول کنیم سه مجموعه و سه قطب در انتخابات آینده شرکت میکنند. این سه قطب نباید همدیگر را تضعیف کنند بلکه باید زمینه برای رقابت فراهم شود. نباید بگذاریم دشمن رقابت را به تنازع تبدیل کند. براندازی نامزد قطب دیگر و تخریب او با رقابت سالم اسلامی مغایرت دارد.
برخی خیال میکنند هاشمی مفت به دست آمده و حرفهای بیربطی در مورد وی میزنند
عسگراولادی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه "اگر آقای احمدینژاد اینجا بود سخنانم را صریحتر میگفتم"، اظهار کرد: صحبت من این است که در انتخابات ریاست جمهوری دهم باب تنازع را باز کردند و باب رقابت و تنازع را با یکدیگر مخلوط ساختند. به این صورت که ایشان با سه نامزد در رقابت بود اما وسط مناظره به هاشمی و ناطق نوری تاخت، در حالی که اصلا این دو شخصیت رقیب او نبودند اما ایشان در مناظره جدیترین مبارزهاش با هاشمی بود.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری تصریح کرد: دشمن بیکار نیست و میخواهد کوشش ملی در سایه رهبری که برای رقابت ملی و اسلامی است، به تنازع تبدیل کند. نگذارید کار به نزاع بکشد.
وی با بیان خاطرهای از هاشمی رفسنجانی اظهار کرد: برخی خیال میکنند که ایشان مفت به دست آمده و حرفهای بیربطی در مورد ایشان میزنند. البته من همه مواضع ایشان را قبول ندارم و انتقاداتم را در مجمع به ایشان میگویم. یکی از انتقادات من این است که ایشان نباید در ذهن مردم زاویهای با رهبری داشته باشند، نباید درباره آنچه که رهبری تنفیذ کرده و کسی که رییس جمهور همه ما شده، بگوید که انتخابات آزاد نبوده و نباید بگوید که تقلب شده است.
عسگراولادی تصریح کرد: البته آنچه ایشان یقین کند حکم حکومتی است، اطاعت میکند ولی خودشان هم صاحب نظر و مجتهدند. نباید تصور کنیم که در جامعه تکصدایی است. باید صداها باشد اما همین که ولی امر حکم حکومتی داد، اطاعت کنیم.
وی ادامه داد: مهدی کروبی نیز تنها کسی است که در ریاست مجلس حکم حکومتی در رابطه با لایحه مطبوعات را اجرا کرد. ایشان تریبون مجلس را گرفت و گفت که فرمایش رهبری درباره لایحه مطبوعات را حکم حکومتی در نظر میگیرم و این لایحه را از دستور خارج کردهام. برخی فکر میکنند که ایشان مفت به دست آمده.
با برادرم موسوی و برادرم کروبی سالها کار کردهام
این فعال سیاسی ادامه داد: من با برادرم موسوی و برادرم کروبی سالها کار کردهام ولی در سالهای فتنه برخی مسائل را نپذیرفتند. موسوی رییس ما در دولت بود. ایشان فتنهساز نیست، اما راهی باز شده، باید از فتنه تبری بجویند. من باز میگویم که فتنهگر آمریکا، اسرائیل و انگلیساند و باید از اینها تبری بجویند. درباره حصر خانگی این دو عزیز نیز جدا از اینکه مقامات امنیتی و قضایی چه تصمیمی بگیرند، من به عنوان عضو هیات منصفه میگویم که این دو را مجرم نمیشناسم.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری در بخش دیگری از اظهارات خود گفت: وقتی فتنه گسلهایی در داخل ایجاد میکند و تلاش میکند میان مردم و رهبری و نظام فاصله بیندازد، اما موفق نمیشود، با فلشهای دیگری این کار را میکند و به جای مکتب اسلامی، مکتب ایرانی را نشان میدهد. اگر ایرانیت و تعصب ایرانی را مطرح کنیم، مطمئن باشید که تازه اول کار خواهد بود.
به کسانی که حرف از انتخابات آزاد زدهاند تذکر بدهیم نه اینکه حذف کنیم
عسگراولادی در ادامه در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه "هاشمی رفسنجانی و برخی دیگر از افراد که حرف از انتخابات آزاد زدهاند، پس از سخنان مقام معظم رهبری باید چگونه عمل کنند؟" گفت: باید تذکر داد. اینکه کسی بخواهد حذفی عمل کند، این کار با اسلام جهانی مغایرت دارد. دنیای اسلام چراغ برداشته و دنبال اینگونه افراد است. طبیعی است که پس از تذکرات رهبری برخی موضع خود را تصحیح کنند.
حتی جواب 10 درصد انتقادها را هم نداده ام
وی در واکنش به پرسشی درباره انتقادات مطرح شده درباره خود نیز گفت: در کشور ما آزادی است و هرکس آزادانه نظر خود را بیان میکند. من حتی ده درصد از جواب انتقادها و اعتراضات را ندادم. باید اجازه بدهیم که هرکس دریافت خود را بگوید.
خوابی درباره کروبی ندیده ام
عسگراولادی همچنین درباره انتشار خبری مبنی بر اینکه وی خوابی در مورد کروبی دیده است گفت: این خبر که من خوابی در مورد آقای کروبی دیدهام و آن را با مقام معظم رهبری در میان گذاشتم از اساس دروغ است.
دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری در پاسخ به اینکه آیا شما نسبت به حوادث سال 88 و موسوی و کروبی دیر اظهارنظر نکردهاید؟ گفت: انگیزه من این است که تاریخ آنگونه که هست بیان شود تا در مورد انقلاب جفا صورت نگیرد. من به اینکه سه سال یا پنج سال این مسائل دیر مطرح شد یا نه، کاری ندارم. با توجه به در پیش بودن انتخابات موضع گیری های افراد، بنده برای اینکه این مواضع روی روال باشد، از اول محرم امسال سخنان خود را شروع کردم.
دوشنبه, دی ۲۵, ۱۳۹۱
اداره كشور با ديدگاه سياه و سفيد غيرممكن است
آيتالله هاشمي رفسنجاني، انحصارگرايي را آفت اداره درست جوامع خواند و تصريح كرد: در جريان شكلگيري و فعاليت حزب جمهوري اسلامي اگرچه بنيانگذاران و فعالان اين حزب با نيت صحيح خدمت به نظام و مردم آن را گسترش دادند، اما ذات انحصار و خارج كردن ميدان رقابت از ساير نيروها، كارآمدي نيتهاي صحيح را هم كمرنگ كرد.
به گزارش آفتاب، ايشان تاكيد كرد: گرچه حزب جمهوري اسلامي روحيه انحصار طلبي نداشت ولي به گونه اي در كشور نفوذ داشت كه معمولا نامزدهاي اين حزب انتخاب مي شدند و همين موجب شد به دستور امام راحل فتيله حزب جمهوري اسلامي در جهت ايجاد زمينه فعاليت ساير گروهها پايين كشيده شود.
عضو مجلس خبرگان رهبري، نفوذ شخصيت، صداقت و كارآمدي حضرت امام را رافع مشكلات كشور پس از انقلاب خواند و تصريح كرد: وجود شخصيتهاي بانفوذ و مورد قبول هميشگي نيست، لذا اين احزاب و تشكيلها هستند كه ماندگارند و بايد بار اداره كشور را با انسجام، برنامه و كارآمدي بر دوش بگيرند.
آيتالله هاشمي رفسنجاني اداره سياسي كشور را با ديدگاه سفيد و سياه و حق و باطل را غيرممكن خواند و با اشاره به تجربه تشكيل دولت پس از جنگ تحميلي گفت: اگر آباداني و عمراني كشور پس از پايان جنگ به سرعت و درست صورت گرفت، اين امر نتيجه استفاده از نيروهاي دلسوز و كارآمد همه سلايق و گروهها بود، چرا كه در اختلاف و انحصار پيشرفتي حاصل نخواهد شد.
ايشان اداره كشور را با تعادل، انعطاف و مصلحتسنجي امكانپذير خواند و تأكيد كرد: مديريت جامعه ايران كه حاوي جمعيتها، قوميتها و سلايق گوناگون فكري، سياسي و اجتماعي است با يك سليقه، آن هم به صورت افراطي نه به صلاح و نه امكانپذير است.
رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام با اشاره به وضعيت كنوني احزاب در ايران، وجود احزاب نيرومند، با برنامه و كارآمد را لازمه تحقق آرمانهاي انقلاب و پيشرفت كشور خواند و گفت: در فقدان اين نياز، خانه احزاب ميتوانست با پيشه كردن اعتدالگرايي و همكاري جاي خالي احزاب نيرومند را پر كند كه متأسفانه محقق نشد.
آيتالله هاشمي رفسنجاني با اشاره به تهديدات بينالمللي و مشكلات و مسائل داخلي، اتحاد، همدلي و پرهيز از تشنج و درگيري را لازمه عبور از گردنه كنوني خواند و تصريح كرد: يك گام مهم در تحقق اين امر مهم، ايجاد دولتي متشكل از سلايق گوناگون در چارچوب قانون اساسي است تا بتوانيم دشمنان كشور را در ادامه نقشههاي خود مأيوس سازيم.
دوشنبه, دی ۲۵, ۱۳۹۱
رحمت الله بیگدلی از احتمال کاندیداتوری خاتمی در انتخابات یازدهم خبر داد
حجت الاسلام رحمت الله بیگدلی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد زنجان از احتمال کاندیداتوری سیدمحمد خاتمی در صورت فراهم آمدن شرايط لازم براي انتخابات ریاست جمهوری یازدهم خبر داد .
به گزارش کرمانشاه پست استاد برجسته حوزه و دانشگاه روز 24 دي ماه 1391 با حجتالاسلام والمسلمين سيد محمد خاتمي ديداری داشته که متن کامل آن در ادامه می آید .
آقاي خاتمي در صورت فراهم بودن زمينه و اجماع اصلاح طلبان، حضور خود در انتخابات رياست جمهوري را نفي نکرد |
در اين ديدار، گزارشي مفصل از وضعيت حاکم بر کشور و بحران مشروعيتي که دولت آقاي احمدينژاد در نتيجه عملکرد نامطلوب خود مبتلاي به آن شده است تقديم آقاي خاتمي کردم:
«... متأسفانه دولت آقاي احمدينژاد در هشت سال اخير بالاخص چهار سال گذشته علي رغم کسب صدها ميليارد دلار درآمد نفتي و غيرنفتي و هزينه بي برنامه و غيراصولي آن به علت فقدان پايگاه مناسب در ميان مردم بهويژه نخبگان و سپردن کارها به دست نيروهاي فاقد تخصص و سوءتدبير، بلايي بر سر کشور آورده که در طول بيش از سه دهه پس از انقلاب اسلامي بيسابقه است!
امروزه وضعيت نابسامان کشور، نه تنها موجب شکافي عميق بين دولت و ملت شده، بلکه کار به جايي رسيده که اکثريت قريب به اتفاق اصولگرايان هم در تلاشند که با جدا کردن خود از احمدينژاد و حتي قرباني کردن وي از زير بار مسؤوليت حمايت هاي غيرمسؤولانه خويش از احمدينژاد شانه خالي کنند!
جايگاه بين المللي ايران نيز متأسفانه بر اثر سوءتدبير ساليان اخير به پايينترين سطح دوران پس از انقلاب اسلامي رسيده و تصويب قطعنامههاي متعدد و اعمال تحريم از سوي جامعه جهاني موجبات فشارهاي سنگين بر اقشار مختلف مردم را فراهم آورده است.
تورم مهارگسيخته، سقوط شديد ارزش پول ملي، افزايش بيکاري و ...، دمار از روزگار مردم بالاخص اقشار آسيبپذير درآورده است.
افزايش شديد جرائم مختلف از قبيل رانتخواري، اختلاسهاي کلان و بيسابقه، قاچاق مواد مخدر، و ديگر کالاهاي اساسي مورد نياز مردم، سرقت، زورگيري و ... و آسيبهاي اجتماعي مانند اعمال خشونت در روابط سياسي و اجتماعي و حتي خانوادگي، خودکشي، طلاق و ... از تبعات ويرانگر مديريت ناکارآمد هشتساله اخير است.
امروزه دلسوزان کشور با هر گرايش سياسي متوجه خطر و ضرورت تحول جدي در مديريت اجرايي کشور از طريق مسالمتآميز و صندوقهاي رأي شدهاند تا مانع آسيب بيشتر به ملک و ملت شوند.
اما متأسفانه بخشي از افراطيون جناحهاي مختلف بالاخص يک جناح صرفا به خاطر منافع شخصي به دنبال گلآلود کردن فضاي سياسي کشور جهت حفظ آلاف و الوفي هستند که ادامه اين وضعيت نصيب جيبهاي آنان ميکند.
به جرأت مي توان گفت که کشور بر سر پيچ و بزنگاهي تاريخي قرار گرفته و نيازمند اعمال عقلانيتي تمامعيار از جانب همه جناحهاي موجود در کشور بالاخص هيأت حاکمه ميباشد.
بدون ترديد هرگونه لجاجت و امتناع از تمکين در مقابل مطالبات جدي ملت و اصرار بر بينش حذفي ميتواند تبعاتي ويرانگر و نابخشودني براي آينده کشور داشته باشد.
مسلما تاريخ و ملت ايران قضاوتي بيرحمانه در باره افراد و جريانهايي خواهد داشت که مانع تلطيف فضاي سياسي کشور و موجب ادامه موج کينههاي بدريه و حنينيه باشند.»
در ادامه به آقاي خاتمي عرض کردم:
«بحمدالله با عنايت خداوندي و با توجه به شخصيت پرهيزگار و والاي حضرتعالي و اصالت خانوادگي و عقلانيت و مديريت و مدبريت و صداقت و پاکي شما و گرايش وسيع دلهاي ملت، حيثيتي بلندپايه نصيب شما شده است که جز در مواردي نادر از پديدههاي بيسابقه تاريخ ايران است. از اين رو از جنابعالي انتظار ميرود که در اين شرايط حساس کشور عليرغم ميل باطني خود با ايثار از نام و نان وارد عرصه انتخابات شويد تا به فضل الهي و حمايت ملت رشيد ايران زمينه نزديکي دلها و حاکميت اعتدال و عقلانيت و ممانعت از سلطه تندروي و جهالت از هر سو فراهم آيد. بدون ترديد امروزه خواست کليه اصلاح طلبان و اکثريت ملت ايران کانديداتوري حضرتعالي براي انتخابات آتي رياستجمهوري است.»
در ادامه، آقاي خاتمي ضمن تأييد وضعيت نابسامان مديريتي و بحثي مستوفا در اين زمينه و اعلام نگراني خود از آينده کشور گفت:
«ما انقلابي بزرگ و بيسابقه را پشت سر گذاشتهايم و متأسفانه وضعيت امروز کشور نه در شأن انقلاب اسلامي است و نه در شأن ملت بزرگوار و رشيد ايران. ...»
آقاي خاتمي افزود:
«... مردم ما در انقلاب اسلامي بر دو امر مهم تأکيد داشتند که يکي از آنها حاکميت ارزشهاي اسلامي و ديگري مردمسالاري بود. تحقق اين دو امر مهم در سايه حضور آگاهانه همه مردم ايران ممکن است. بايد زمينهاي فراهم آيد که همه ملت ايران با سلايق و گرايشهاي گوناگون بتوانند در عرصههاي مختلف خدمتگذاري حضور يابند. لازمه حضور آگاهانه مردم، وجود احزاب، مطبوعات و تريبونهاي آزاد است. در فقدان احزاب و تشکلهاي ريشهدار، معمولا مديريت کشور به دست باندها و محافل قدرت ميافتد و بعد از به هدر رفتن سرمايههاي کشور توسط اين محافل و باندها، کسي هم مسؤوليت آن را بر عهده نميگيرد. ...»
آقاي خاتمي با اشاره به ضرورت فعاليت جناحهاي سياسي مختلف کشور در چارچوب قانون اساسي گفت:
«... اگر سياست ما عين ديانت ماست و حضور در عرصه سياست واجب است و اگر شرکت در انتخابات واجب است، بايد زمينه اين حضور و شرکت همگان فراهم آيد. نميتوان از يک طرف گفت که شرکت در انتخابات واجب است و همه بايد در انتخابات شرکت کنند و از سوي ديگر گفته شود که ما اجازه نميدهيم که عدهاي در انتخابات شرکت کنند! نميشود به کسي گفت که بايد شنا کني و بعد دست و پاي او را ببندي و ... »
آقاي خاتمي ضمن اظهار تأسف از رواج برخي بداخلاقيها و ايراد اتهامهاي نادرست به شخصيتها و نيروهاي ارزنده کشور در دوران اصلاحات و بالاخص دوران احمدي نژاد که معمولا از طرف نيروهاي افراطي جناحهاي مختلف انجام ميشود گفت:
«اميدوارم که عقلاي قوم از جريانهاي مختلف سياسي مانع ادامه اين بداخلاقيها و تهمتزنيها شوند و فضايي مناسب براي حضور همه جريانهاي سياسي کشور فراهم آيد.ّ ...»
در ادامه به آقاي خاتمي عرض کردم:
«البته براي حضور در انتخابات، فضاي سياسي مناسب لازم است، ولي اين فضا چيزي نيست که دو دستي آن را هديه بدهند. اين موج حضور مردم است که فضاي مناسب را ايجاد مي کند. بدون ترديد نظام جمهوري اسلامي بسيار مترقيتر از نظام سلطنت سابق است. ما در نظام پهلوي ميبينيم که تيراندازي به محمدرضا پهلوي در دانشگاه تهران در ?5 بهمن ???? بهترين فرصت و بهانه را براي حکومت فراهم کرد تا آيتالله کاشاني را به اتهام دست داشتن در اين ماجرا تبعيد کند تا با دور کردن يکي از هستههاي اصلي مقاومت، لايحه الحاقي نفت را به تصويب مجلس شوراي ملي برساند. به همين دليل در نيمه شب ?6 بهمن سرتيپ دفتري، فرمانده نظامي وقت تهران، آيتالله کاشاني را دستگير کرد و او را به قلعه فلکالافلاک خرمآباد فرستاد و پس از چند روز آيت الله به لبنان تبعيد شد.
آيتالله کاشاني 6 ماه در لبنان به سر برد. در اين مدت ايشان دست از مبارزه برنداشت و با پيامهاي خود، ملت را به مبارزات ضداستعماري و استبدادي تشويق ميکرد.
به هنگام تشکيل مجلس مؤسسان به منظور افزايش قدرت شاه نيز آيتالله کاشاني در بيروت به سر ميبرد، اما در انتخابات دوره شانزدهم مجلس، آيتالله کاشاني با حضور گسترده مردم به عنوان نماينده مردم تهران در مجلس انتخاب شد و آيتالله پس از يک سال و چهار ماه تبعيد در لبنان، با استقبال بينظير مردم وارد تهران شد و بار ديگر رهبري مبارزه با استعمار انگلستان را بر عهده گرفت و حتي به رياست مجلس هفدهم نيز برگزيده شد.»
گفتني است که آقاي خاتمي در صورت فراهم بودن زمينه و اجماع اصلاح طلبان، حضور خود در انتخابات رياست جمهوري را نفي نکرد.
از اين رو از جناح هاي مختلف سياسي بالاخص مسؤولان کشور انتظار مي رود که فرصت تاريخي انتخابات آينده را از دست ندهند و با تلطيف فضاي سياسي کشور، زمينه انتخاباتي پرشور را فراهم آورند.
من بر اين اعتقادم که قانون اساسي و نظام جمهوري اسلامي و مسؤولان محترم نظام، ظرفيتي به مراتب فراتر از ظرفيت نظام سلطنتي پهلوي دارند و با کنار زدن افراطيون از مراکز تصميم گيري مي توانند انتخابات رياست جمهوري يازدهم را به فرصتي تاريخي تبديل و از شخصيتي ارزشمند چون خاتمي براي برون رفت از وضعيت فعلي کشور، نهايت استفاده را ببرند!
دوشنبه, دی ۲۵, ۱۳۹۱
واکنش استانداری به مصاحبه اخیر فتح الله حسینی با کرمانشاه پست
در پی مصاحبه چند روز پیش فتح الله حسینی نماینده سرپلذهاب؛ گیلانغرب و قصرشیرین با کرمانشاه پست درباره وضعیت نامناسب اشتغال و بیکاری 40 درصدی کرمانشاه که از مسئولین استان خواسته بود آمار اشتغال خود را اعلام کنند ؛مقامات استانداری واکنش نشان دادند .
بابک دلفانی معاون برنامه ريزي استانداري درینباره از ایجاد 17 هزار شغل صنعتی در دولت های نهم و دهم دراستان کرمانشاه خبر داده است . وی اما اشاره نکرده این میزان اشتغال چه سنخیتی با افزایش جویندگان کار در استان در مدت 7 سال اخیر دارد؟
دلفانی همچنین هر چند از تصویب اشتغالزایی برای بیش از 60 نفر خبر داده اما هیچ واکنشی به افزایش نرخ بیکاری استان نداده است .
یکشنبه, دی ۲۴, ۱۳۹۱
آزمون لیاقتی به نام برنج!!!
آرش منصوری - اصلا قصد مقدمه نویسی های عادی ژورنالیستی را ندارم. نه این که بلد نباشم اعصابش را ندارم. اینکه می ببینم یک شهر بازیچه تعدادی محتکر ... و تعدادی بازرس نما شده است اعصابم در هم می ریزد.از اینکه برنج این غذای مردم مستقیم توسط ادارات دولتی به نام سهمیه برنج برای فروش به مردم توسط کسانی به انبارهای احتکار می رود به خودم هم فحش می دهم چه برسد به برخی.از اینکه این محتکرین تصمیم می گیرند ما گرسنه بمانیم یا نه به خدا پناه می برم.از اینکه یک روزه قیمت چای را پنج برابر کردند و اکنون برنج را یکروزه کیمیا کرده اند و به جا برنج پاکستانی برنج تایلندی به مردم می دهند و هیچ کس علم قانون را بلند نمی کند به قانون هم شک می کنم.از اینکه هیچ کس به فکر صاحب عزایی که ندارد برنج کیلویی شش هزار تومن به مردم بدهد و سرش را پایین می اندازد به بی وجدانی و دزدی برخی ایمان می آورم.
من دارم سرسام می گیرم از اینکه در عصر جهانی شدن برنج که متعلق به ماقبل تاریخ است نایاب می شود و کک کسی هم نمی گزد.حتما فردا هم اعلام می کنند برنج سرطان زاست خوشحال باشید که ما آنرا به دست با لیاقت محتکرین سپرده ایم که مراقب جان و سلامت شما باشند.
من اصلا از محتکرین بسیار با شرف سئوالی ندارم(خواهش می کنم عمده فروشان محترم و شریف را با تعدادی از محتکرین حرام خور یکی ندانید).به هر حال همان قدر که استفاده از ناموس برای کسب در آمد موجه است احتکار نیز حلال است سوالم از کسانی است که مسئول رسیدگی به این امرند.به فرض که مردم از بابت بی اعتمادی های تاریخی ای که از شما دارند وتنها زاییده عملکرد خود شما است به شما گزارش ندهند آیا شما وظیفه ای برای این کار ندارید؟آیا تنها باید مفسدین اخلاقی را آفتابه به گردن در شهر گرداند یا می توان برای یکبارهم که شده طوق بی آبرویی را گردن ام الفسادهای اقتصادی انداخت؟ آیا فلان بازاری دزد بر مردمی که برای انقلاب و جنگ خون داده اند ارجحیت دارد که این همه هزینه برای جلوگیری از بدنامیشان پرداخت می شود؟!
من از این پس برنج را آزمون لیاقت می نامم.اگر مشکل احتکار برنج را حل کردید سر بلند کنید وگرنه دنبال چیزی بالاتر از خجالت باشید.
برگرفته از سپیدار اسلام آبادغرب
یکشنبه, دی ۲۴, ۱۳۹۱
نرخ بیکاری استان بالای 40 درصد / بازارچه پرویزخان را از انحصار خارج کنید
از مسئولین سئوال می کنم سهم شهرستان های گیلانغرب؛ سرپلذهاب و قصرشیرین از وعده دو میلیونی اشتغال آقای رئیس جمهور چقدر است ؟ از مسئولین می خواهم به ما آمار اشتغالشان را اعلام کنند و از ما جایزه بگیرند ! |
کرمانشاه پست : فرزاد پورمرادی - فتح الله حسینی نماینده قصرشیرین؛ سرپلذهاب و گیلانغرب گزارش منتشره از سوی مرکز آمار ایران را نادرست می داند و به نحوه انحصار تجارت در استان سخت معترض است . حسینی از زمان تشکیل مجلس نهم یکی از چالشی ترین نمایندگان استان کرمانشاه بوده است . نماینده حوزه قصرشیرین ؛ سرپلذهاب و گیلانغرب تنها نماینده دوره اخیر بوده که تابوها را شکسته و بدون کتمان و تعارف مشکلات این سه شهرستان را بی پروا بیان کرده است .
در پیگیری مشکلات حوزه انتخابیه اش همین بس که پرتذکر دهنده ترین نماینده این دوره استان در مجلس شورای اسلامی به مسئولان اجرایی کشور است . در نطق ها و تذکرات شفاهی فعال و کمتر ماهی در تقویم حضورش در مجلس بوده که به وزیری ؛معاونی و یا مسئولی از فرودگاه کرمانشاه تا حوزه انتخابیه اش سختی سفر در عبور از جاده موسوم به مرگ را نداده باشد . از راه گرفته تا ورزش . اینبار نیز در گفتگو با کرمانشاه پست بی پروا سخن گفت .
نرخ بیکاری استان بالای 40 درصد است
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در گفتگوی اختصاصی با کرمانشاه پست با انتقاد به گزارش منتشره از سوی مرکز آمار گفت : این آمار فرار بجلوست .بیکاری استان در وضعیت خطرناک قرار دارد . وی تأکید کرد : چرا آمار غیرواقعی می دهند ؟ با اطمینان کامل می گویم نرخ بیکاری استان بالای 40 درصد است .
وی با انتقاد شدید نسبت به وضعیت اشتغال استان افزود : از مسئولین سئوال می کنم سهم شهرستان های گیلانغرب؛ سرپلذهاب و قصرشیرین از وعده دو میلیونی اشتغال آقای رئیس جمهور چقدر است ؟حسینی ادامه داد : از مسئولین می خواهم به ما آمار اشتغالشان را اعلام کنند و از ما جایزه بگیرند !
در هفته گذشته نیز اکثر نمایندگان استان آمارهای رسمی نرخ بیکاری را به چالش کشیده و آنرا غیرواقعی دانسته اند . مطابق آمار رسمی کرمانشاه با 14/1 درصد با 4 پله سقوط نست به سال گذشته به رتبه هفتم بیکاری کرمانشاه رسید . نمایندگان استان اما کرمانشاه را در صدر جدول بیکاری عنوان می کنند . اکثر رسانه های دولتی و وابسته حتی از انتشار آمار رسمی نیز خودداری کردند .
مطابق توافق وزرا بازارچه پرویزخان را از انحصار خارج کنید
عضو مجمع نمایندگان در ادامه با اشاره به وضعیت نامطلوب اقتصادی و نحوه انحصارات در بخش تجارت استان افزود : مطابق توافقات وزارت کشور و اقتصاد و امور دارایی برای اعمال ماده 12 قانون گمرکات کشور امیدواریم هر چه سریعتر مقامات ارشد وضعیت بازارچه پرویزخان را از انحصار خارج کنند و به توافق اخیر پایبند باشند .
مدیریت تجارت حجم بالای نان برنجی کرمانشاه به تهران با کیست ؟
فتح الله حسینی برای نخستین بار از ارسال ابهام آمیز نان برنجی در حجم گسترده به تهران خبر داد و گفت : بصورت هفتگی شاهد ارسال کامیون های سئوال برانگیز نان برنجی؛ روغن حیوانی و گیوه از کرمانشاه به تهران هستیم و معلوم نیست مدیریت این تجارت سایه را چه کسی برعهده دارد ؟
این تازه ترین و تندترین انتقادها نسبت به نحوه انحصار و ابهام در فضای اقتصادی حاکم بر استان است . در ماههای اخیر شایعات فراوانی درباره وضعیت پرابهام بازارچه های استان و درآمدهای حاصله ناشی از آنها منتشر شده که هیچ مقامی حاضر به پاسخگویی نبوده است .
تصویب 10 میلیارد تومانی اعتبار اتوبان راه کربلا
نماینده گیلانغرب؛ سرپلذهاب و قصرشیرین در ادامه این گفتگو از تصویب 10 میلیارد تومانی اعتبار اتوبان راه کربلا خبر داد و افزود : در جلسه هفته گذشته با وزیر راه و شهرسازی مبلغ یاد شده تصویب و بزودی در اختیار استان قرار خواهد گرفت . حسینی تصریح کرد : همچنین با توجه به تذکر آذرماه اینجانب در اعتراض به توقف راه آهن اسلام آبادغرب – قصرشیرین اعلام می کنم در توافق با وزیر دوباره ساخت مسیر راه آهن آغاز خواهد کرد .
فتح الله حسینی در پایان خطاب به مردم حوزه انتخابیه خود گفت : بعنوان خادم شما در خانه ملت با تأسف اعلام می کنم سرمایه های عظیم انسانی حوزه انتخابیه ام بیکارند و تأسف بارتر آنکه در خیل عظیم بیکاران رزمندگان و خانواده بزرگ ایثارگران هستند . به آقایانی که آمار نادرست منتشر می کنند می گویم به افکار عمومی و جامعه رجوع کنید تا ببینید درصد واقعی بیکاران چقدر است ؟ با صراحت می گویم وضعیت اشتغال فارغ التحصیلان حوزه انتخابیه ام خطرناک است و بعنوان خادم مردم اعلام می کنم لحظه ای در احقاق حقوق مردم نجیب ؛ زجرکشیده و قهرمان گیلانغرب؛ سرپلذهاب و قصرشیرین کوتاه نخواهم آمد .
شنبه, دی ۲۳, ۱۳۹۱
افزایش بیكاران و تعطیلی كارخانهها با شعار ایجاد شغل تطبیق ندارد
یسیاری از مزدبگیران در تأمین معاش خانواده خود مشكل دارند |
شنبه, دی ۲۳, ۱۳۹۱
استانداران بدون استاندارد!!
پنجشنبه, دی ۲۱, ۱۳۹۱
نخستین برف زمستانی کرمانشاه را سفیدپوش کرد
نخستین برف زمستانی چهره شهر کرمانشاه را سفید پوش کرد .
به گزارش کرمانشاه پست بارش نخستین برف زمستانی که از شامگاه امروز آغاز شده باعث خوشحالی مردم گردیده و گزارش های متعدد از سطح شهر حاکی است با وجود سرمای زمستانی در برخی نقاط جوانان با حضور در کوچه و خیابان به شادی پرداخته اند .
در روزهای گذشته هواشناسی از ریزش برف در سطح استان خبر داده بود .
پنجشنبه, دی ۲۱, ۱۳۹۱
تذکر به ترک وظایف قانونی دولت در قبال منشور حقوق شهروندی
دولت وظایف قانونی خود را در قبال منشور حقوق شهروندی ترک نموده است |
سید سعید حیدری طیب نماینده کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی برای نخستین بار بدلیل عدم تنظیم منشور حقوق شهروندی و ترک وظایف قانونی دولت به محمود احمدی نژاد تذکر داد .
به گزارش کرمانشاه پست این نخستین اقدام یک نماینده کرمانشاه در طول دوره های مجلس شورای اسلامی است که بصراحت و بشکل تذکر از حقوق شهروندی و فعالیت مدنی ملت دفاع می کند .
در تذکر حیدری طیب آمده است : رئیس محترم جمهور به موجب ماده ی ۱۰۰ قانون برنامه ی چهارم توسعه دولت موظف است به منظور ارتقای حقوق انسانی،استقرار زمینه های رشد و تعالی و احساس امنیت فردی و اجتماعی در جامعه…منشور را به تصویب مراجع ذی ربط برساند.
منشور حقوق شهروندی با 7 بند در قانون برنامه چهارم توسعه لحاظ شده است .
چهارشنبه, دی ۲۰, ۱۳۹۱
دستپاچگی مقامات در هفتمین استان بیکار کشور / پیش بینی 60شغل !!!
به گزارش کرمانشاه پست در پی انتشار گزارش اخیر مرکز آمار ایران که بر اساس آن استان کرمانشاه با 14/1 درصد بر سکوی هفتم بیکاری کشور تکیه زده است مقامات مسئول استان با دستپاچگی درصدد ترمیم و کم اثر کردن این گزارش برآمدند .
بابك دلفاني معاون برنامه ريزي استانداري در جلسه گروه كارشناسي اشتغال روز چهارشنبه از پيش پذيرش اشتغالزايي برای 60 نفر خبر داد.
اشتغال پیش بینی شده شامل توليد خوراك دام و طيور؛ سنگبري؛ توليد كود بيولوژيك ؛ شيشه ايمني نشن و نان صنعتي عنوان شده كه براي تصويب نهايي به شوراي اشتغال استان ارسال خواهند شد !
این نخستین تصمیم پس از انتشار گزارش اخیر مرکز آمار است . مطابق گزارش یادشده استان کرمانشاه نسبت به سال گذشته با 4 پله سقوط در رتبه هفتم از نظر آمار بالای بیکاری کشور قرار گرفته است .
چهارشنبه, دی ۲۰, ۱۳۹۱
نرخ بیکاری استان کرمانشاه افزایش یافت
آمارها نشان می دهد که نرخ بیکاری در استان کرمانشاه افزایش یافته است |
ایلنا ـ کرمانشاه: آمارها نشان می دهد که نرخ بیکاری در استان کرمانشاه نسبت به سالهای گذشته افزایش یافته است.
به گزارش خبرنگار ایلنا از کرمانشاه، درگاه آمار ایران نتایج آمارگیری نیروی کار تابستان سالجاری را منتشر کرد.
بر اساس این آمار نرخ بیکاری استان 1/14 درصد اعلام شده که نسبت به مشابه سال قبل 4/2 درصد افزایش را نشان می دهد.
افزایش نرخ بیکاری استان در حالی است که مقامات دولتی همواره از افزایش سهم اشتغال در استان سخن می گویند، ادعایی که با آمار منتشره همخوانی ندارد.
در همین حال نعمت منوچهری نماینده مردم پاوه و اورامانات در مجلس شورای اسلامی با ابراز تردید نسبت به این آمار می گوید: نرخ بیکاری در کرمانشاه بسیار بیشتر از آمارهای اعلام شده است و دولت به وعده هایش عمل نکرده است.
از سوی دیگر فتح الله حسینی و عبدالرضا مصری نمایندگان دیگر استان در مجلس؛ استان کرمانشاه را در ابتدای جدول نرخ بیکاری کشور می دانند.
مقامات مسئول در قبال آمار منتشره رسمی اخیر سکوت کرده اند.
فرزاد پورمرادی
چهارشنبه, دی ۲۰, ۱۳۹۱
گزارش مرکز آمار ؛ استاندار را به چالش می کشد !
فرزاد پورمرادی - روز گذشته دادوش هاشمی استاندار کرمانشاه در گفتگویی از صادرات 50 درصدی به عراق از طریق مرزهای پرویزخان و خسروی در استان کرمانشاه خبر داد . وی چنان از خدمات دولت تعریف و تمجید کرده که گویی تاکنون کشور بخود ندیده است .
اما هاشمی بنظر بدنبال فرافکنی و بی توجهی به آمارهای رسمی منتشره زیرمجموعه دولت خدمتگزار خویش! یعنی مرکز آمار ایران است . این مرکز گزارش نتایج آمارگیری نیروی کار تابستان را منتشر کرد و متاسفانه بیکاری استان با افزایش محسوسی نسبت به سال قبل به 14/1 درصد رسیده است .
پس خوب مشخص است سهم آنهمه صادرات از درگاههای تجاری استان به احاله مسئولیتی در قبال تهیه اشتغال سایر نقاط کشور بجز کرمانشاه تبدیل شده که جوانان این دیار از آن بی بهره اند .
اگر برای اشتغال سهمی در صنعت نیز در نظر بگیریم و به مسکن مهرش مهرورزانه بنگریم می بینیم سهم اشتغال این مهرورزی در صنعت برای جوان جویای کار استانی همراه با کاهش بوده و به 23/5 درصد رسیده است .
بنظر می رسد مخالفان و منتقدان فرمانده کاخ استانداری به بیراهه نرفته اند که اینگونه به نقد آن ساختمان سفید می پردازند . حتی بالاترین مرکز آماری دولت نیز وعده های استانی مقامات را رد یا به تردید رهنمون می کنند .
نیک پذیرفتنی است هر مقام مسئولی بدنبال توجیه و بهتر معرفی کردن عملکرد خویش است اما این نکته را نیز باید دانست در قبال آمار رسمی دولتی که حتی بسیاری بر آن شک دارند باید دست به عصا سخن گفت .
سهشنبه, دی ۱۹, ۱۳۹۱
تندیس حقوق بشر در دستان پرستویی
مراسم اهدای جایزه حقوق بشر ایران شب گذشته توسط کمیسیون حقوق بشر کانون وکلای دادگستری استانهای کرمانشاه و ایلام در تالار انتظار کرمانشاه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ایلنا از کرمانشاه، در این مراسم، پرستویی در جملاتی کوتاه عنوان کرد: یادم باشد حرفی نزنم که به کسی بر بخورد، نگاهی نکنم که دل کسی بلرزد، خطی ننویسم که آزار دهد کسی را، یادم باشد که روز و روزگار خوش است و همه چیز بر وقف مراد است و تنها این دل ماست که دل نیست.
این هنرمند برجسته ایران تاکید کرد: من تاکنون چه از مراکز داخلی و چه برون مرزی، کم جایزه نگرفته ام ولی باید بگویم که امشب و کسب این جایزه یکی از بزرگترین و پرافتخارترین شبها و لحظات زندگی ام است چرا که از دستان کسانی این جایزه را دریافت می کنم که دم از حقوق بشر می زنند.
پرستویی تصریح کرد: اولین باری که از من پرسیدند چرا بازیگر شدی؟ گفتم که درد باعث شد بازیگر شوم و امروز نیز همین را می گویم «درد باعث شد که بازیگر شوم».
این بازیگر معروف سینمای ایران، افزود: در مدت 10 سالی که در دادگستری مشغول فعالیت بودم از نزدیک با مشکلات و درد مردم در ارتباط بودم و همواره این دغدغه را داشتم که چگونه می توان درد را فریاد زد و فکر کردم که از طریق بازیگری می توانم درد را فریاد بکشم.
وی تاکید کرد: تنها چیزی که مرا به سمت بازیگری کشاند، فریاد زدن دردهای مردم و جامعه بوده و هست.
سهشنبه, دی ۱۹, ۱۳۹۱
مصری دولت اصلاحات را به کثافت کاری متهم کرد
من می توانم با دلیل و مدرک ثابت کنم که فساد ربطی به دولت فعلی ندارد … |
به گزارش کرمانشاه پست عبدالرضا مصری نماینده کرمانشاه در نشست علنی امروز (سه شنبه ۱۹ دی) مجلس شورای اسلامی دولت اصلاحات را متهم به فساد کرد و گفت : من در دولت قبلی بودم اما ۳ سال کثافت کاریها و اختاپوسهایی که دولت اصلاحات ایجاد کرده بودند را پاک کردم.
سخنگوی مجلس که کمتر در قبال مشکلات کرمانشاه موضعگیری می کند در قبال سلامت دولت های نهم و دهم افزود : من می توانم با دلیل و مدرک ثابت کنم که فساد در کجا و چه زمانی بوده و ربطی به دولت فعلی ندارد و البته هیچ دولتی مصون نیست.
وی در تأیید سلامت این دو دولت تأکید کرد : اینکه بخواهیم در جلسه مجلس به خاطر موضوعی بگوییم دولت فاسد است، بسیار حرف بیجایی است و مجلس اصلا این مسئله را قبول ندارد.
سهشنبه, دی ۱۹, ۱۳۹۱
کرمانشاه قهرمان ؛ رتبه اول بیکاری کشور / برنج نایاب است
فتح الله حسینی :کرمانشاه قهرمان در کشور دارای رتبه اول بیکاری است |
به گزارش کرمانشاه پست در دور تازه انتقاد نمایندگان استان از وضعیت نابسامان کرمانشاه فتح الله حسینی نماینده قصرشیرین؛ سرپلذهاب و گیلانغرب در تذکری شفاهی نشست علنی امروز (سه شنبه ۱۹ دی) مجلس شورای اسلامی با اشاره به سفر اخیر محمود احمدی نژاد به کرمانشاه گفت : براساس قانون اساسی، دولت موظف است با آلودگی در هر شرایطی مقابله کند اما وضعیت هوا درنوار مرزی کشور به حدی خطرناک است که مردم نمی توانند آن را تحمل کنند و هزاران جانباز شیمیایی در این شرایط رنج می کشند.
وی با اشاره به وضعیت بیکاری استان افزود : کرمانشاه قهرمان در کشور دارای رتبه اول بیکاری است. عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خطاب به رئیس جمهور گفت: عدم توزیع ثروت ملی به صورت عادلانه در استان های غرب کشور به چه دلیل است و انتظار داریم کرمانشاه قهرمان به حق و حقوق خود برسد.
حسینی همچنین خطاب به وزیر صنعت، معدن و تجارت جویا گفت: برنج در استان های غربی نایاب شده و در این خصوص اقدامی انجام نشده است.
دوشنبه, دی ۱۸, ۱۳۹۱
گزارش های ویژه کرمانشاه پست در راه است
به گزارش کرمانشاه پست در پی وقفه ناخواسته در روند فعالیت کرمانشاه پست که قبلا از آن اگاهی یافته اید ؛ باطلاع همگان می رسانیم فعلا تا زمان حل مشکل اصلی تارنما با بهره گیری از یکی از مراکز وبلاگ نویسی همچنان به فعالیت بی وقفه خود ادامه خواهیم داد .
در این بین در روزهای آینده روند تازه ای از انتشار گزارش های گوناگون و متنوع از سطح استان کرمانشاه منتشر خواهیم کرد . ضمن آنکه به مرور در انتشار گزارش هایی که در طی وقفه فعالیت تهیه شده نیز کوشا خواهیم بود .
در پایان ما را در ارسال خبر و گزارش همراهی کنید .